PSYCH-K® werkt voor mij

21 juli 2015

Het universum levert sneller als het onderbewuste het er mee eens is. Dat heb ik herhaaldelijk mogen constateren na de cursus PSYCH-K®. Ik deed een ‘VAK voor de Toekomst’ op een huis aan het strand en binnen tien minuten zat er iemand naast me over betaalbare huizen in Zandvoort te vertellen.

Een moeder die zich dagelijks zorgen maakte over haar volwassen kinderen heeft dat niet meer gedaan nadat zij de overtuiging: ‘Ik ben vrij van zorgen,’ in haar systeem heeft gebracht.

Zelf sta ik kalmer, ontvankelijker en met meer vertrouwen in het goddelijke in het leven. Het geeft me ook rust te weten dat ik elke belemmerende overtuiging zo snel kan transformeren. Geen ellenlange sessies meer!

EvdW

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen