PSYCH-K® Blog

Home / PSYCH-K® Blog

De Werff schrijft over PSYCH-K®. Wat is PSYCH-K®? Hoe werkt PSYCH-K®? Wat zegt onderzoek over PSYCH-K®? Heb je vragen over PSYCH-K® dan zijn mijn gratis e-boek, blogposts, website en boek een goede plek om te beginnen. Mis je onderwerpen over PSYCH-K®? Laat het me weten en ik zal kijken of ik hierover een blogpost kan maken. Schrijf je ook in voor mijn Werffbrief.

Olifant die de blogposts aan het lezen is

Is PSYCH-K® onzin?

Is onzin? Dat is vaak de eerste vraag die opkomt als je intypt op google. Daarnaast was het ook mijn eerste gedachte toen ik er voor het eerst over hoorde. [...]

16 oktober 2023|

MysticMag interview

Dit interview werd voor het eerst gepubliceerd op MysticMag. In deze blog vind je de Nederlandse vertaling van het originele artikel. Geschreven door Predrag Vlatkovic. Kun je beschrijven wat is? [...]

6 oktober 2023|

Werffbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in voor verhalen met PSYCH-K® en om op de hoogte te blijven van workshops en andere activiteiten.

Go to Top