PSYCH-K® Blog2020-09-08T11:06:33+02:00

PSYCH-K® Blog

De Werff schrijft over PSYCH-K®. Wat is PSYCH-K®? Hoe werkt PSYCH-K®? Wat zegt onderzoek over PSYCH-K®? Heb je vragen over PSYCH-K® dan zijn mijn gratis e-boek, blogposts, website en boek een goede plek om te beginnen. Mis je onderwerpen over PSYCH-K®? Laat het me weten en ik zal kijken of ik hierover een blogpost kan maken. Schrijf je ook in voor mijn Werffbrief.

Wat is PSYCH-K®. Free your mind logo.

Drie niveaus van Bewustzijn

[post_title] [post_date] In PSYCH-K® onderscheiden we drie niveaus van bewustzijn: het onderbewustzijn, het bewustzijn en het Hogere Bewustzijn. Tijdens het doen van een Balans zijn deze drie aspecten van het bewustzijn actief. Eerst zal ik [...]

30 augustus 2020|

PSYCH-K® en kinderen

[post_title] [post_date] Regelmatig krijg ik de vraag of PSYCH-K® en kinderen samengaan. Of de Balansen met kinderen kunnen worden gebruikt, en of kinderen ook aan de verschillende workshops mee kunnen doen. Het [...]

23 augustus 2020|

Werffbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan en blijf op de hoogte.

Go to Top