Tijdens de Divine Integration Retreat balansen we om onze relatie met het geheel/ het goddelijke/ de ultieme coach/ de natuur te verhelderen en te beleven.

Rob Williams zegt het heel mooi:

“We zijn filters van bewustzijn waardoor de Goddelijkheid zich manifesteert. De mate waarin deze filters worden vervormd door beperkende overtuigingen, is de mate waarin we Goddelijkheid kunnen zien in zijn pure vorm (of vervormde vorm). Het concept van het Kwaad is geen kracht die afgescheiden is van het Goddelijke, het is eenvoudig een vervorming van het Goddelijke.”

– Rob Williams

Filters schoonpoetsen

Wij gaan met elkaar aan de slag om je filters schoon te poetsen om het Goddelijke in onszelf, de ander en de wereld om ons heen waar te nemen. Hoe meer mensen hun werkelijke spirituele herkomst (h)erkennen, hoe meer de ‘Bron van Al Dat Is’ zich kan manifesteren in de wereld. Zo helpt PSYCH-K® mee aan een betere wereld, waar het makkelijker is om keuzes te maken, gebaseerd op wat goed is voor ons allen. Om deze reden is de financiële bijdrage voor het Divine Integration Retreat dan ook gebaseerd op de onkosten (zoals slaapplek, maaltijden, snacks, materiaal).

Esther Hasselman

Retraite

De Divine is een retraite. We gaan drie en een halve dag onze energie delen met elkaar en het Goddelijke. Daarbij is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf om bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door de duinen en langs het strand van Noord-Holland te maken.

We zetten met elkaar de intentie voor een warm zonnetje zodat we ook heerlijk buiten kunnen zijn. Elke dag wordt er rond 12:45 warm gegeten. Tijdens de retraite zijn alle maaltijden vegetarisch, ook als je zelf een maaltijd wilt bereiden. Vaak zijn er wel veganistische opties, maar het klooster kan die niet garanderen. Als je veganist bent, geef dit dan alsjeblieft wel aan bij jouw inschrijving. Er is een eenvoudige keuken beschikbaar.

Voorwaarden

Tijdens de Divine Integration Retreat gebruiken we de structuur van de Balansen uit de PSYCH-K® Basis Workshop en de Advanced Workshop. Je dient daarom beide workshops gevolgd te hebben.

Zodra het maximum aantal deelnemers bereikt is, maken we een wachtlijst voor nieuwe inschrijvingen. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

“That which is impenetrable to us really exists. Behind the secrets of Nature remains something subtle, intangible and inexplicable. Veneration for this force, beyond anything that we can comprehend is my religion.”

Albert Einstein

Data

De retraite vindt een- of tweemaal per jaar plaats. We starten op donderdagavond om 19:00 uur en we eindigen op zondagmiddag om 16:00 uur. De eerstvolgende retraites staan gepland op:

Locatie

Voor deze retraite ben je welkom in het Lioba klooster in Egmond-Binnen.

Prijs

Voor deze workshop worden alleen de retraite kosten gerekend. Deze bedragen momenteel ongeveer € 275,- inclusief drie overnachtingen, drie maaltijden per dag, snacks en materiaal.

Er is plek voor 18 deelnemers. Er zijn 8 twee­persoons­kamers en 3 een­persoons­kamers. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst en de kamerindeling gemaakt op basis van de inschrijvingen, waarbij je wel een voorkeur kunt opgeven.