PSYCH-K® Coaching

Psychische klachten zijn een signaal, een alarmbel dat er ergens iets niet goed gaat. Het is een uitnodiging om tot bezinning of actie te komen. Heb jij last van psychische klachten zoals:

  • Vaak moe, lusteloos of passief
  • Overdreven piekeren of somberheid
  • Slaapproblemen of veel onrust
  • Angst, hoofdpijn
  • Continue drang naar ongezonde gewoonten zoals te veel eten, alcohol en/of andere drugs
  • Grote prikkelbaarheid of concentratieproblemen
  • Het leven voelt leeg en zinloos, nergens meer zin in hebben

Dan biedt de Werff je een veilige plek om deze signalen te onderzoeken onder deskundige en liefdevolle begeleiding. Ik ga samen met jou op zoek naar de beste versie van jezelf.

PSYCH-K® als basis

Voor het vinden van de angels in de gepresenteerde thema’s gebruik ik mijn jarenlange ervaring met cliënten en de technieken die ik heb geleerd, zoals Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Cognitieve Gedragstherapie en NLP.

Vervolgens gebruiken we PSYCH-K® voor het transformatieproces om werkelijke verandering tot stand te brengen.

Het coachingscontract

Ik werk alleen met korte coachingstrajecten van vier sessies per traject. De allereerste keer dat we elkaar ontmoeten, maken we kennis met elkaar en maak jij kennis met PSYCH-K®. Ook bespreken we jouw wensen en doelen voor het traject. Na deze eerste sessie staat het je vrij om af te zien van een traject, en in dat geval breng ik alleen de investering voor een enkele sessie in rekening.

Heb je minimaal een basisworkshop gevolgd, je bent dus PSYCH-K® facilitator, dan ben je ook welkom voor losse coachingssessies. Soms is het nu eenmaal nodig dat iemand even mee kijkt als je bij een blinde vlek of een hardnekkig probleem in jezelf bent aangeland en ik help je daar graag bij verder.

Aanbevolen Facilitatoren

Ben je op zoek naar een coach of therapeut bij jou in de buurt die met PSYCH-K® werkt aan jouw herstelproces, dan kan je ook de lijst van Aanbevolen Facilitatoren raadplegen.

Dit zijn professionals die met PSYCH-K® werken en ten minste de volgende workshops hebben gevolgd: Basis workshop, Master Facilitation Workshop, en de Advanced Workshop.