Start de ochtend vitaal

23 augustus 2016

Tijdens het oefenen in tweetallen heb ik een balans gedaan met de overtuiging “Ik ben vitaal”. Ik heb me dat geVisualiseerd, Auditief voorgesteld en Kinesthetisch. Na deze VAK zoals dat genoemd wordt, werd die meteen sterk getest. Voordat ik deze balans had gedaan, kostte het me de afgelopen jaren veel moeite om ’s ochtends op te staan. Dat kwam naar mijn idee omdat ik ’s nachts in mijn onbewuste dromen veel stress in mijn lijf opbouw. Wat ik ondertussen uitgevonden had om die trauma energie af te laten vloeien, was slapen op een geaard laken en na het opstaan buiten in de tuin onder de koude douche gaan staan. Wat je wellicht kunt voorstellen is dat dit er toe leidt, dat ik meteen wakker en volledig in het leven kom en me dan ook vitaal voel.

Na de balans uit de basiscursus PSYCH-K®, het is nu al weer twee weken geleden, spring ik elke ochtend om 07.00 uur uit mijn bed en voel me vitaal. Anders stond ik minstens pas om 8.30 uur met veel moeite op en vaak veel later. Het is niet zo dat ik als gehypnotiseerd uit bed spring, maar zelf de stap naar doen moet maken, de weg is echter vrij gemaakt. Zo heb ik dat ervaren. Nu na die eerste aanloop kan ik voelen dat de overtuiging ik ben vitaal een positieve kracht heeft.

Samen met mijn vrouw oefenen we als het even gaat elke dag en we zullen PSYCH-K® verder in ons leven integreren. Mijn vrouw zal ook haar bekwaamheden als coach en therapeut vergroten door de Advanced Integration Workshop en PSYCH-K® PRO.

Paula, dank en ik kan me verheugen om je in de toekomst weer te ontmoeten.
HARTelijke groet, van HART tot HART

I.B.

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen