Wil je meer weten over mij of over de methode PSYCH-K®? Dan raad ik je aan om mijn boek te lezen:

  • NEEM DE REGIE OVER JEZELF

  • ISBN 90 9031191 3
  • 13 x 18 cm, hardcover, 112 pagina’s

  • Geïllustreerd, vier kleuren

  • € 13,- per stuk plus verzendkosten

Hierin leg ik uit wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt. Ik beschrijf bij welke soort problemen mensen met succes van PSYCH-K® gebruik hebben gemaakt. En hoe je jezelf alvast een stukje de kant op kunt bewegen in de richting van een leven zoals je dat wilt. Want het is zinvol om energie te steken in het antwoord op de vraag: “Wat wil ik nu echt?”

De regisseur

Neem een stoel, en dan natuurlijk het liefst de stoel van de regisseur!

Die staat symbool voor een leven waarin je ervaart wat je ook werkelijk wilt ervaren. Omdat jij de film van je leven zelf regisseert. Dat vergeten we wel eens, dat dat ook kan. En dan gebeurt er dit: je raakt geplet door je onderbewustzijn. Dat onderbewustzijn is te zien als een grote lobbes van een olifant die je heel trouw wil dienen, maar die niet altijd weet hoe.

De kolibrie die je daar ziet, zegt het al: je krijgt de medewerking van je innerlijke onderbewuste olifant door PSYCH-K® te doen. Dat is een techniek waarin ik workshops geef.

Met de hulp van PSYCH-K® weet je na zo’n workshop hoe je bovenop je eigen onderbewuste klimt, en hem laat helpen bij de dingen die jij belangrijk vindt.

Meer weten?

Wil je meer weten over PSYCH-K®, dan biedt de site je veel informatie over PSYCH-K® zelf en de workshops. Als je geïnteresseerd bent om mijn boek te bestellen, dan kan je dat doen op de bestelpagina.

Raadpleeg de agenda voor meer informatie over de data van de PSYCH-K® Basis Workshop en andere workshops.

Ebook

Het boek Neem de regie over jezelf is ook digitaal verkrijgbaar in ePub formaat. Let op, het boek komt dan in het Engels onder de officiële titel Become the Master of your Mind met ISBN nummer 978-90-830303-1-9.