Stress transformeren met resultaat

9 november 2019

Ik heb afgelopen weekend o.a. een stress transformatie gedaan op de spanning die ik in mij voel als mijn dochter huilt of gilt. Ook heb ik een aantal belemmerende overtuigingen getransformeerd m.b.t dit onderwerp. Al direct ervaar ik de effecten van PSYCH-K® en weet ik zeker dat PSYCH-K® werkt. Wanneer mijn dochter van 3 jaar nu begint te huilen of te gillen, blijf ik rustig en kan ik weloverwogen reageren/ keuzes maken. Waar ik voorheen door de stress die dat opleverde ging schreeuwen als het me echt te veel werd of haar sneller haar zin gaf om het te laten stoppen. Nu doe ik dat niet meer. Ik kan het nauwelijks geloven, maar het is echt een wereld van verschil. Ook heb ik veel andere balansen gedaan met mezelf en vandaag was ik heel de dag met mijn dochter en ik kon er echt van genieten. Dat is zo nieuw. Ik ben zo dankbaar. Dat ik regelmatig spanning ervoer en reageerde op manieren die ik niet wilde had er toe geleid dat ik PRI therapie volg. Ik ben daar heel tevreden over, maar het heeft nog niet (na 6 sessies) tot de verlichting geleid die ik nu ervaar. PSYCH-K® heeft alles overtroffen wat ik hoopte. Ik kan het bijna niet geloven. Ik ben er zo zeker van dat PSYCH-K® werkt dat ik dit zo veel mogelijk ga gebruiken met de clienten in mijn praktijk. Leven heeft voor mij ineens een hele andere betekenis gekregen. Dank aan jou en Rob Williams dat PSYCH-K® nu in mijn leven is!

NdL

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen