Omgaan met paarden

2 juli 2018

Gisteren heb ik de Advanced workshop met goed gevolg afgesloten in Leiderdorp. Vol en voldaan, ben ik naar mijn logeer adres gereden, heb gegeten, en ben daarna de voor mij onbekende omgeving gaan verkennen met de scooter.

Ik heb het niet zo op paarden, zeker niet met ruiters, ze zijn vaak nerveus en ik vertrouw ze nooit helemaal. Verder ben ik een echte dierenvriend. Gister avond stond ik langs de kant van de weg een appel te eten, en in de verte kwam een paard met ruiter aangestapt. Heel rustig, ik keek naar het paard, en dacht: dat paard wil mijn appel. Hij kwam dichterbij en keek heel nieuwsgierig naar mij, waarna de ruiter het paard mijn kant op stuurde. Zonder enig probleem heb ik hem laten snuffelen en aangehaald, kon rustig tegen hem praten, en heb mijn appel aangeboden, deze is rustig aangenomen, ik kreeg een knik van het paard en hij wilde weer verder.

In de afgelopen dagen heb ik diverse balansen gedaan, niets dat bewust op paarden gericht was en dan deze ervaring!! Wat is PSYCH-K® toch mooi en magisch!!!

RK

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen