Regelmatig met andere facilitatoren de PSYCH-K® Balansen oefenen heeft een grote meerwaarde. Door het land zijn er diverse groepjes facilitatoren actief. Ben jij op zoek naar een oefengroepje, neem dan contact op met een van de contactpersonen in onderstaande lijst. Zij kunnen je vertellen hoe de groep werk.

Heb jij zelf een groepje opgericht, stuur dan een email naar Martijn Lemmens om het groepje aan de lijst toe te voegen.

De oefengroepen staan los van de Werff en de lijst wordt aangeboden als een dienst voor PSYCH-K® facilitatoren.

Een kolibri die binnen PSYCH-K® staat voor het bewustzijn

Oefengroepen

GroepContactpersoonTelefoonnummerOpmerkingen
Achterhoek+Martijn Lemmens06 – 49 18 30 23Komt om de maand als volledige groep bijeen op wisselende locaties. Daarnaast maken de deelnemers via WhatsApp ad hoc afspraken voor extra oefensessies in persoon of virtueel.
AlmerePeter Thijssens06 – 28 08 56 99PSYCH-K® oefengroep voor Almere e.o., incl. WhatsApp groep om afspraken met elkaar te maken.
Den BoschAngela van Baal06 – 13 17 53 11De groep oefent ongeveer eens in de 4 tot 6 weken in persoon op wisselende locaties. Vanwege beschikbaarheid zijn er zowel afspraken overdag alsook ’s avonds.
Den HaagBetty Wijntjes06 – 20 47 35 57De groep gebruikt een WhatsApp groep om onderling oefen afspraken te maken. Alle deelnemers kunnen het initiatief nemen om ad-hoc samen te komen en te oefenen.
Drenthe/GroningenJerien Koopman06 – 11 56 24 61De intentie van de Drenthe/Groningen oefengroep is om ongeveer eens in de 4 tot 6 weken in persoon samen te komen voor intervisie, om samen te oefenen en ook om bijvoorbeeld een thema uit te diepen. Contact verloopt via een WhatsApp groep. Facilitatoren die zich willen aansluiten zijn van harte welkom.
Gouda en omstrekenIris Besse06 – 14 03 94 76Ontmoet elkaar eenmaal per maand om te oefenen en ook om bijvoorbeeld een thema uit te diepen samen. Tussen ontmoetingen door contact via WhatsApp (ook i.v.m. actiestappen),
Midden LimburgCaroline van Montfort06 – 47 52 21 36De groep komt ongeveer eens per 6 weken samen op wisselende locaties voor intervisie en om te oefenen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Caroline om aan te sluiten en aan een WhatsApp groep te worden toegevoegd.
Nijmegen/ArnhemArjan Gerritsen06 – 57 88 15 84‬Via een WhatsApp groep maken leden van de oefengroep onderling afspraken om met elkaar te oefenen. Via deze link kan jij jezelf toevoegen aan de groep.
Provincie ZeelandBarbara Huver06 – 18 63 18 82Oefengroep Zeeland bestrijkt op dit moment de gehele provincie. Deze groep heeft een eigen Whatsapp groep om onderling of samen oefenafspraken te maken. Alle deelnemers kunnen het initiatief nemen om ad-hoc samen te komen om te oefenen. De frequentie bepaal je zelf.
Utrecht en omstrekenRob Scheele06 – 23 36 95 21De intentie is om ongeveer eens in de 4 tot 6 weken in persoon samen te komen op wisselende locaties o.a. voor intervisie, om samen te oefenen en ook om bijvoorbeeld een thema uit te diepen. Contact verloopt via een WhatsApp groep. Facilitatoren die zich willen aansluiten zijn van harte welkom. Neem contact op met Rob voor meer informatie.
VeluweFleur van Zeeland06 – 23 90 02 71Deze oefengroep is naast het oefenen van PSYCH-K® gericht op het werken rondom thema’s en elkaar te inspireren door het delen van ervaringen. Facilitatoren die zich willen aansluiten zijn van harte welkom.