Regelmatig met andere facilitatoren de PSYCH-K® Balansen oefenen heeft een grote meerwaarde. Door het land zijn er diverse groepjes facilitatoren actief. Ben jij op zoek naar een oefengroepje, neem dan contact op met een van de contactpersonen in onderstaande lijst. Zij kunnen je vertellen hoe de groep werk.

Heb jij zelf een groepje opgericht, stuur dan een email naar Martijn Lemmens om het groepje aan de lijst toe te voegen.

De oefengroepen staan los van de Werff en de lijst wordt aangeboden als een dienst voor PSYCH-K® facilitatoren.

Een kolibri die binnen PSYCH-K® staat voor het bewustzijn

Oefengroepen

GroepContactpersoonTelefoonnummerOpmerkingen
Achterhoek+Martijn Lemmens06 – 49 18 30 23Komt om de maand als volledige groep bijeen op wisselende locaties. Daarnaast maken de deelnemers via WhatsApp ad hoc afspraken voor extra oefensessies in persoon of virtueel.
BredaJacqueline van den Bergh06 – 11 51 10 90Nieuwe groep, komt binnenkort voor de eerste keer bijeen.
Den BoschAngela van Baal06 – 13 17 53 11De groep oefent ongeveer eens in de 4 tot 6 weken in persoon op wisselende locaties. Vanwege beschikbaarheid zijn er zowel afspraken overdag alsook ’s avonds. Neem contact op met Angela voor meer informatie.
Den HaagBetty Wijntjes06 – 20 47 35 57De groep gebruikt een WhatsApp groep om onderling oefen afspraken te maken. Alle deelnemers kunnen het initiatief nemen om ad-hoc samen te komen en te oefenen.
Gouda en omstrekenIris Besse06 – 14 03 94 76Nieuwe groep, komt binnenkort voor de eerste keer bijeen.
Hoofddorp/AalsmeerRonald de Wee06 – 40 77 77 89Nieuwe groep, is bezig om afspraken omtrent oefenmomenten te maken.
Nijmegen/ArnhemArjan Gerritsen06 – 57 88 15 84‬Via een WhatsApp groep maken leden van de oefengroep onderling afspraken om met elkaar te oefenen. Via deze link kan jij jezelf toevoegen aan de groep.
VeluweFleur van Zeeland06 – 23 90 02 71Deze oefengroep is naast het oefenen van PSYCH-K® gericht op het werken rondom thema’s en elkaar te inspireren door het delen van ervaringen. Facilitatoren die zich willen aansluiten zijn van harte welkom.