De Werff is een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops en PSYCH-K® Coaching.

Oprichtster drs. Paula van der Werff is 1 van de ongeveer 30 internationale gecertificeerde PSYCH-K® instructeurs en voor de Basis Workshop nog door Rob Williams, originator van PSYCH-K®, zelf gecertificeerd. Als psychologe is Paula aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

Paula van der Werff PSYCH-K® instructeur
Martijn Lemmens PSYCH-K® coach

Martijn Lemmens heeft de Werff vanaf het begin ondersteund met diverse activiteiten inclusief het organiseren van en assisteren bij diverse PSYCH-K® Workshops. Vanuit zijn directeurs positie bij EY heeft hij zich daarnaast als manager, team leader, coach en counselor gefocust op het ontwikkelen van mensen en het ontwikkelen van grote (high performing) teams. Per 2022 is hij als PSYCH-K® Facilitator en coach verantwoordelijk voor het verder vormgeven van coaching binnen de Werff.

Paula van der Werff PSYCH-K® instructeur
Martijn Lemmens PSYCH-K® coach
Olifant in schoolbankje gepropt

Paula en Martijn academisch

Paula van der Werff deed een dubbele B.A. in psychologie en onderwijskunde aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden.

Olifant in schoolbankje gepropt

Martijn Lemmens heeft een achtergrond in computer science met als specialiteit human-computer interaction. Vanaf 2003 is hij zich gaan specialiseren in het vak van coach en trainer en heeft hij vervolgens diverse leadership opleidingen gedaan. Hij heeft een NLP practitioner, is consultant familieopstellingen en heeft een jarenlange ervaring als PSYCH-K® facilitator.

Paula en Martijn privé

Paula en Martijn zijn getrouwd en hebben twee kinderen, Tomer en Marit. Ze hebben een hond (Lexie), een poes (Krabbel) en drie kippen (Kwebbel, Tok en Valerie). Paula’s hobbies zijn het vertellen over PSYCH-K®, bloemschikken, wandelen en lezen. Martijn houdt veel van hardlopen, tennissen, kitesurfen en motor rijden. Samen rijden ze graag paard en zijn ze voorzichtige stappen aan het nemen op de salsa dansvloer.

“Als je gelooft dat je het kan – heb je gelijk; Als je gelooft dat je het niet kan – heb je gelijk!”

Henry Ford, FOUNDER OF THE FORD MOTOR COMPANY