Je weet niet wat je mist

26 mei 2017

Heel verwonderd was ik.
Na 3 maanden deed ik voor een tweede keer mee met de basiscursus PSYCH-K®.

Ik realiseerde me toen pas dat de derde dag, waarop het thema stress behandeld wordt, compleet aan mij voorbij gegaan was. Paula legde uit dat dit is wat stress doet. Ik had het echt niet door. De informatie komt niet binnen en je weet het zelf niet.

Ik ben blij dat ik de cursus een tweede keer heb gedaan. Het heeft me duidelijk gemaakt waarom ik er na de eerste keer toch nog moeite mee had om mezelf te testen. Dankzij de herhaling kan ik nu met de (vaak onderbewuste) stress omgaan en pas ik PSYCH-K® nu met vertrouwen toe. Ik ben er met steeds meer plezier mee bezig.

Een cursus herhalen geeft echt een verdieping. Het is fijn om zo met elkaar te delen. Het werkt verbindend en ondertussen ben je op een creatieve manier met je overtuigingen bezig.

D.D

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen