Basis Workshop PSYCH-K® opent deuren

2 september 2015

“Na het lezen van de boeken van Bruce Lipton was ik overtuigd van het nut van PSYCH-K®. Nu moest ik alleen de tool nog leren. De basis training heeft me toch nog blij verrast: naast de inhoud sprak me met name het heldere en enthousiaste verhaal van Paula me erg aan. Puur en oprecht is ze, ik heb ervan genoten. Wat me in de tool aanspreekt is dat ik ermee twee deuren kan openen: de deur naar belemmeringen en de deur naar het overkoepelende, dat wat groter is dan wij. Voor mezelf waardevol (ik blijf oefenen op mezelf, het is gewoon zó leuk om mee bezig te zijn) maar zeker ook voor de klanten waar ik mee werk van bijzondere toegevoegde waarde. Van harte aanbevolen dus!”

FS

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen