Tennis kanjer

11 maart 2015

Het gebeurt me regelmatig dat ik tijdens een tenniswedstrijd punten laat liggen. Bijvoorbeeld als ik voor sta. Alsof het dan gezellig moet blijven, wat dat ook mag betekenen. Alsof ik onbewust besluit dat ik niet met grote cijfers mag winnen, of überhaupt mag winnen. Ik verlies dan partijen nadat ik met een grote voorsprong begon.

Samen met Paula heb ik toen een balans gedaan op de overtuiging: “Ik laat mijn tegenstanders alle hoeken van de baan zien”. Het was de eerste keer dat ik zo PSYCH-K® deed. Het voelde goed tijdens de balans en ik kon verschil merken in het spiertesten. Het maakte me benieuwd hoe het vervolgens zou gaan op de tennisbaan.

Wat een verschil! Dat was echt een transformatie die ik niet had verwacht. De eerstvolgende partij die ik speelde, liet ik niks meer liggen. Het maakte me niet uit dat ik voorkwam, en bij een achterstand, bleef ik geloven in mijn eigen kracht. Het was alsof ik zonder beperking speelde, gewoon op volle kracht. Ik won die toernooi-week partijen die ik voorheen had laten liggen. En toen ik mijn meerdere tegenkwam, was het een spannende pot tot het einde toe!

Dank je wel Paula!

ML

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen