Verjaardag vieren: oh nee!

29 april 2018

Ik kijk met veel genoegen terug op de basisworkshop en ben blij dat ik mijn hart gevolgd heb om de workshop te volgen (ondanks de drukte waar ik in zat). Ik merk dat PSYCH-K® mijn leven verrijkt. Opvallend is dat ik mij de afgelopen weken veel energieker voel, meer innerlijke rust ervaar en meer in ‘de flow’ zit. De demo van de stress-transformatie op verjaardag vieren heeft effect gehad: waar ik normaal veel onrust in mijn lijf ervaar in de voorbereiding en op de dag zelf (wat resulteert in 3x naar de supermarkt gaan op die dag) was ik nu ontspannen en was 1x supermarkt meer dan genoeg! Wel nog gewerkt aan stress wat ik in bijzijn van bepaalde mensen ervaar (lees: schoonfamilie) maar ook hierin merkte ik rust! Bijzonder ook hoe het hogere zelf bepaalt.

JV

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen