Ik ben vrij, ik mag ademen

16 mei 2016

Mijn verwachtingen van de workshop PSYCH-K® waren hoog. De verhalen van Bruce Lipton en Rob Williams spraken mij aan. Tijdens de workshop ga je op zoek naar je eigen belemmerende overtuigingen, daar werk je vervolgens aan. Zo lang als ik mij kan heugen heb ik het gevoel dat anderen mij proberen te beperken, dat ik assertief moet zijn opdat er niet over mij wordt heengelopen. Als mensen dat bij mij doen, grijpt mij dat mij bij de keel. Bij mijn geboorte was ik verstrikt in de navelstreng en toen in 1,5 jaar was ben ik bijna gestikt in een tuigje omdat ik mezelf anders met mijn bedje overal heen sleepte (aldus mijn moeder). Tijdens de training oefende ik met de overtuiging “ik ben vrij, ik mag vrij ademen”, en probeerde ik aan de hand van voorbeelden dat gevoel op te roepen dat mij belemmerde. Gelukkig was Paula in de buurt, want tijdens de sessie beleefde ik de verstikking opnieuw. Ik werd tot 2x toe paars. Paula gaf het vertrouwen dat het goed was. Nu een week na de training ben ik vol vertrouwen dat ik met deze methode veel belemmeringen kan opruimen. De spiertest is voor mij erg waardevol. Het is realistisch, waarheidsgetrouw en niet zweverig. PSYCH-K® geeft mij handvatten voor een gelukkiger leven. Dank je wel Paula en PSYCH-K®.

ML

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen