Wonderbaarlijke ervaring

21 april 2017

Lieve Paula,

Als eerste wil ik je nogmaals bedanken voor het geweldige weekend! Ik kan met recht zeggen dat ik me een ander mens voel sindsdien. Ik kwam voor de blokkade die ik voelde op mijn eigen onderneming, nooit verwacht dat ik zoveel meer zou mogen ontvangen.

Ik kwam naar de workshop toe op het moment dat ik al ruim 3 weken zware hoofdpijn had hiervoor veel pijnstillers slikte en 2x per week naar de fysio ging. Al tijdens de eerste dag kreeg ik hiervoor een stress balans en sindsdien ben ik ECHT hoofdpijn vrij en heb ik geen enkele pijnstiller meer geslikt.

Tevens loop ik al jaren met een SI-gewricht dat regelmatig 2 cm scheef staat in mijn rug en dan weer recht gezet moet worden. Inmiddels was dit zo erg geworden dat de fysiotherapeut hem niet meer recht kon zetten en ik afgelopen week foto’s moest laten maken in het ziekenhuis. Tijdens de workshop heb ik ” Mijn SI-gewricht staat recht” geïnstalleerd met een balans. (eigenlijk meer een grapje, want wat schuin staat, staat toch echt schuin he) Na de 2e workshop dag kon ik ineens weer op mijn zij slapen, iets wat door dit probleem nooit kon….gisteren bij de fysiotherapeut geweest en gevraagd of hij mijn SI-gewricht wilde checken. Hij keek of hij water zag branden……Mijn SI-gewricht stond recht!!!! We hebben samen staan juichen in de kamer. En daarna heb ik met mijn fysiotherapeut een PSYCH-K® balans gedaan! Hij was zo onder de indruk van dit resultaat dat hij het graag zelf wilde ervaren.

WvD

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen