PSYCH-K® huis

Je kunt bij de Werff vijf workshops volgen die je leven kunnen veranderen, gebaseerd op het PSYCH-K® proces.

Basis Workshop

In de 3-daagse Basis Workshop leer je twee eenvoudige PSYCH-K® processen (balansen) om stress en belemmerende overtuigingen te transformeren op onderbewust niveau. Je leert goede nieuwe overtuigingen te formuleren en je oefent veel, zodat de processen kunnen inslijten. Soms is het nodig dat je uitleg geeft aan jouw onderbewuste om het oude programma te vervangen voor een nieuw programma; ook dat oefen je. Tegelijkertijd ruim je je onderbewuste goed op, want jij bepaalt de inhoud van het proces. De Basis Workshop bij de Werff is SKB geaccrediteerd.

Master Facilitation Workshop

De Master Facilitation Workshop is ontworpen om je vaardigheden te vergroten als PSYCH-K® Facilitator. De focus is op hoe je als Facilitator een succesvolle PSYCH-K® sessie begeleidt.
Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

Advanced Workshop

In de Advanced Workshop PSYCH-K® leer je een aantal nieuwe balansen die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van basisovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie. Met behulp van verschillende processen verkrijg je nieuwe, innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven. Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

Divine Workshop

Tijdens deze 3-daagse retraite leer je balansen om je relatie met het geheel/ goddelijke/de natuur te verhelderen. Hoe meer je je werkelijke spirituele herkomst (h)erkent, hoe meer de ‘Bron van Al Dat Is’ zich in de wereld kan manifesteren via jou. Zo helpt PSYCH-K® mee aan een betere wereld, waar je makkelijker keuzes kunt maken, gebaseerd op wat goed is voor jou en dus voor iedereen. De financiële bijdrage voor de Divine is gebaseerd op de onkosten.
Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Advanced Integration Workshop.

Gezondheid- en Welzijn Programma

Dit programma is voor PSYCH-K® facilitatoren die PSYCH-K® willen gebruiken voor gezondheidsproblemen. Gezondheid wordt vanuit vele invalshoeken benaderd, waarbij de structuren van de balansen uit de Basis en Advanced Workshop worden gebruikt. Je leert de mogelijkheden vergroten om de onderliggende overtuigingen, die genezing belemmeren en belasten, op te sporen. Daarbij focus je meer op het onderliggende probleem dan op het symptoom.
Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Advanced Integration Workshop.

Rob Williams over PSYCH-K®

Voor meer informatie over PSYCH-K® kijk en luister naar de originator Robert Williams in.

PSYCH-K® Webinar

Regelmatig organiseert de Werff gratis introductie webinars waar we vertellen over PSYCH-K® en wat het voor jou kan betekenen. Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur en er zal voldoende tijd zijn om vragen te stellen. Momenteel staan de volgende webinars gepland:

  • 17 september 2024 - Zoom - 19:30 - 21:00 CEST
  • 26 november 2024 - Zoom - 19:30 - 21:00 CET

Gebruik de onderstaande knop om een plekje te reserveren voor een van de komende introductie webinars.