Herhalen is de moeite waard

11 november 2016

Mijn eerste Basisworkshop was in ’n groep van 40 deelnemers (gegeven door 2 trainers). Kort erop was het mogelijk om deze workshop te herhalen, in een kleinere setting van 8 personen (en 1 trainer). Beide workshops waren leuk & leerzaam!

Tijdens de 1e workshop moest ik er niet aan denken om al over 2 weken weer 3 volle dagen dezelfde stof tot me te nemen > het tegendeel bleek waar: Ik vond het juist prettig om binnen zo’n korte tijd, wederom meerdere dagen te wijden aan dezelfde inhoud! Blijkbaar waren er toch dingen langs me heengegaan, de 1e keer. Dit kwam waarschijnlijk doordat ik voornamelijk alle nieuwe leerstof tot me wilde nemen > de 2e keer had ik meer tijd & ruimte om het geleerde beter toe te passen.

De steun van de trainers was bij beide sessies erg waardevol. Vandaar dat ik blij ben dat ik de basisworkshop nogmaals heb gevolgd, juist zo kort achterelkaar …. een aanrader dus!

BE

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen