Niet meer misselijk

28 augustus 2014

Een voorbeeld is met mijn dochter die op werkweek is gegaan gisteren. Ze zag erg op tegen de busreis, omdat ze altijd wagenziek wordt. Ik heb toen de overtuiging getest, ik voel mij goed tijdens een busreis. Daar testte ze sterk op (ik wordt altijd wagenziek was zwak). Samen hebben we toen gepraat over wat er onder zit, de overtuiging is eronder. Wat er uit kwam was dat ze bang was om misselijk te worden, “ik heb er toch weer last van”. We hebben toen de overtuiging getest: “het gaat altijd precies zoals ik wil tijdens een busreis” daar testte ze zwak en na een oplossingsbalans sterk. Dinsdagavond heeft ze gebeld, de bus was verdwaald en ze moesten 5 uur rijden in plaats van 3 uur. Ze heeft zich geen moment misselijk gevoeld!!

BH

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen