Balans voor Hechting aan het Leven

14 december 2017

De Advanced workshop was super!! Ik genoot er onwijs van en ik gebruik de “nieuwe” balansen praktisch elke dag in mijn praktijk! Plaatsvervanging is geweldig. Ik heb een Balans voor Hechting aan het Leven gedaan met een oude mevrouw die wilde sterven en haar dochter hiermee dreigde. Ze had problemen met de verbinding tussen het thymus centrum en het hara punt, dus ben ik in plaatsvervanging voor haar gegaan en deden we het samen. Daarna was alles een makkie Na de Balans voor Hechting aan het Leven (we hadden al een Kernovertuigingenbalans gedaan) vond zij weer plezier in het leven, haar nachtmerries zijn verdwenen. Twee dagen later wilde ze een nieuwe jurk kopen :). Prachtig resultaat.

KO

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen