Privacy statement
Wanneer u contact met ons opneemt, gebruiken wij uw naam en e-mailadres in verband met het beantwoorden van de vraag die u ons stelt. We houden u ook graag op de hoogte van ons aanbod. Persoonsgegevens die via deze site worden verkregen, worden niet doorgegeven.

PSYCH-K®
Het PSYCH-K® proces beperkt zich tot het veranderen van overtuigingen. Het PSYCH-K® proces is niet ontwikkeld om een diagnose te stellen inzake medische problemen, noch vervangt het medische of professionele medische zorgen. Als dusdanig is het een aanvulling op reguliere behandelingen. De Werff garandeert geen genezing van enige ziekte. Er zijn ervaringsverhalen die getuigen dat symptomen van ziektes verdwijnen. Het is op dit moment niet wetenschappelijk (in een double blind onderzoek) bewezen dat dit ten gevolge van PSYCH-K® is.

Website
Deze website is zorgvuldig geschreven, waarbij is gestreefd naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De Werff aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. De Werff is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

De Werff behoudt zich het auteursrecht op deze website voor.
Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van de Werff is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

De Werff maakt gebruik van web statistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van deze website door de verschillende bezoekers. Met deze informatie kan de Werff de website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

Algemene voorwaarden en klachtenprocedure
De algemene voorwaarden van de Werff kunnen worden gedownload in PDF formaat.