De Master Facilitation Workshop is ontworpen om je vaardigheden te vergroten als PSYCH-K® Facilitator. De focus is op hoe je als Facilitator een succesvolle PSYCH-K® sessie begeleidt. Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

In deze workshop leer je om te gaan met een grote variëteit aan uitdagingen en mogelijkheden, zoals:

  • Testen voor boodschappen. Vaak hebben de omstandigheden die wij tegenkomen in het leven een boodschap voor ons. Het is goed om deze boodschap op te halen en voor te balansen. Vaak veranderen de omstandigheden dan vanzelf, omdat ze hun doel gediend hebben. Of wordt de gewenste actiestap zichtbaar.

  • Plaatsvervanging. Plaatsvervanging is een techniek die onderwezen wordt in de Advanced Workshop en nu ook in de MFW. Plaatsvervanging is een belangrijke techniek waarmee je je Partner onder andere kan ondersteunen met spiertesten. Dit heb je nodig indien je via de telefoon faciliteert of omdat je Partner in paniek is, waardoor het spiertesten niet lukt.

Spiertesten
  • Oefenen met verschillende soorten Partners en via verschillende media. Partners die nog helemaal niets weten van PSYCH-K®, het spiertesten niet kennen of sceptisch zijn over PSYCH-K® (meestal het gevolg van een overactieve linkerhersenhelft). Het begeleiden en het uitleggen over PSYCH-K® verandert met het medium dat je gebruikt om te faciliteren. We oefenen intensief met faciliteren via de telefoon, Skype en één-op-één gesprekken.

Van een deelnemer

‘Als je met PSYCH-K® wilt werken is de Master Facilitation Workshop eigenlijk onmisbaar. Na de Basis Workshop kwam ik er al gauw achter dat ik geen idee had hoe ik een sessie moest structureren, waar ik op bedacht moest zijn, welke obstakels ik tegen kon komen en hoe ik daar adequaat en professioneel op in kon spelen. Dat heb ik nu allemaal geleerd, in drie intensieve, bomvolle en super leerzame dagen. Nu voel ik me echt zeker genoeg om aan het werk te gaan.’

Karin Bosveld, coach/trainer

Data

De workshop is drie volle dagen, en de werktijden zijn elke dag van 09:00 – 18:00 uur. De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

Voor een overzicht van alle workshops zie de agenda.

Investering

De workshop kost € 980,-. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Paula van der Werff.

STAP-subsidie

PSYCH-K® workshops bij de Werff komen in aanmerking voor STAP-subsidie via het UWV. Nagenoeg iedereen die actief is op de arbeidsmarkt of dat wil zijn, kan deze subsidie, die kan oplopen tot €1.000,- per persoon per jaar, aanvragen.

Op mijn STAP-subsidie pagina geef ik meer informatie die je nodig hebt om STAP-budget aan te vragen. STAP-budget aanvragen kan zes keer per jaar (6 tijdvakken) en is jouw eigen verantwoordelijkheid. De ervaring leert dat er veel aanvragen zijn, dus zorg dat je er snel bij bent, want op-is-op.