Met PSYCH-K® de diepte in

15 februari 2020

In 2006 heb ik een negatieve ervaring gehad tijdens een proefduik in Egypte, waardoor duiken voor mij lange tijd niet meer zonodig hoefde.

Een vriend van mij is duikinstructeur en gaat de hele wereld over om te duiken. Ik zag wat ik miste door mijn angst, dus ik had hem gevraagd of hij mij wellicht over mijn angst heen kon helpen. Begin januari heb ik een 1e proefduik gemaakt met hem in het zwembad. Daar liep ik een paar keer goed tegen mezelf op, omdat de paniek bij mij al opkwam zodra ik voelde dat het duikmasker mijn neus afsluit. Op een gegeven moment zijn we ook gestopt, toen we dieper gingen en ik me daar niet prettig bij voelde.

In de tussentijd heb ik de basisopleiding PSYCH-K® gedaan en ter voorbereiding op de 2e proefduik gisterenavond, heb ik zaterdagavond vast de volgende Doelovertuigingen in mijn systeem gezet:

“Ik voel me veilig onder water, met een duikuitrusting!”
“Ik vertrouw op mijn duikuitrusting!”
“Ik voel mij comfortabel met een duikmasker op!”
“Ik doe al mijn oefeningen onder water met gemak!”

Resultaat: gisteren niets meer aan de hand! We zijn dit keer naar het diepste punt van het zwembad gegaan en hebben daar o.a. van duikmasker gewisseld. Na deze proefduik voel ik me zelfs zeker genoeg om me te gaan inschrijven voor de Open Water-opleiding en ik start in april???

DvC

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen