Als je je vaardigheden uit de PSYCH-K® Basis Workshop wilt verdiepen en uitbreiden, dan is de Advanced Integration Workshop PSYCH-K® de volgende stap. Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de PSYCH-K® Basis Workshop.

In de Advanced Integration Workshop PSYCH-K® leer je balansen die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van kernovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie. Met behulp van verschillende processen verkrijg je nieuwe, innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven.

De balansen die je leert zijn:

In dit proces transformeer je 13 kernovertuigingen die je vaak weerhouden je volledige potentieel te verwezenlijken. Het is een algemeen proces om je overtuigingen te veranderen en je geest/lichaam systeem voorbereidt op versnelde verandering.

Je leert 12 ‘energie punten’ op het lichaam te gebruiken, gebaseerd op acupunctuur. Elk punt representeert sleutelovertuigingen die je waardevolle informatie geven over hoe je jezelf beperkt in specifieke situaties. Deze punten zijn een makkelijk ingang tot je overtuigingen en vervolgens in enkele seconden te veranderen.

Het geboortetrauma en de angst voor de dood zijn twee belangrijke aspecten van je mens-zijn. In deze Balans leer je je ademhaling te gebruiken als een middel om de belemmerende impact van deze invloeden op je leven te transformeren.

Plaatsvervanging geeft je de mogelijkheid om ‘verandering op afstand’ te bewerkstelligen. De Balans werkt met een representant voor de persoon voor wie het veranderingswerk wordt gedaan. Plaatsvervanging kan gebruikt worden om vrienden, familie en zelfs huisdieren te helpen.

Deze Balans helpt om persoonlijke moeilijkheden met anderen te transformeren en de lessen in de relatie te leren. Het verheldert je perspectief op de waarde van je relaties met ouders, kinderen, geliefden, vrienden en collega’s.

Je leert om stress die een gevoel van vertrouwen en veiligheid met anderen in de weg staat te transformeren. Hierdoor wordt het makkelijker om rapport te maken en te behouden.

Een veilig en effectief proces waarmee je energie kunt focussen op een besefpunt, om onderbewuste overtuigingen en stress snel en gemakkelijk te veranderen.

Data

De Advanced Integration Workshop is 4 volle dagen. De 1e dag werken we vanaf 9.30 uur – 18.00 uur, 2e en 3e dag 9.00 – 18.00 uur en de 4e dag 9.00 – 16.00 uur. Inloop is iedere dag een half uur voor aanvangstijd.

De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

Voor een overzicht van alle workshops zie de agenda.

Prijs

De 4-daagse Advanced Integration Workshop PSYCH-K® kost € 1.250,-. Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname. Als je ook de Master Facilitation Workshop hebt gedaan, kan je meedoen met de webinars over het online faciliteren van de balansen uit de Advanced workshop.

Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met de Werff.

Herhalers betalen € 60,- per dag en committeren zich voor 4 dagen. Zij krijgen 40 euro korting als ze zelf een massagetafel meebrengen. Deelnemers die de workshop voor de eerste keer volgen, krijgen voorrang op deelnemers die willen herhalen (vanaf 4 herhalers).

Ervaringen

Balans voor Hechting aan het Leven

De Advanced Workshop was super!! Ik genoot er onwijs van en ik gebruik de “nieuwe” balansen praktisch elke dag in mijn praktijk! Plaatsvervanging is geweldig. Ik heb een Balans voor Hechting aan het Leven gedaan met een oude mevrouw die wilde sterven en haar dochter hiermee dreigde. Ze had problemen met de verbinding tussen het thymus centrum en het hara punt, dus ben ik in plaatsvervanging voor haar gegaan en deden we het samen. Daarna was alles een makkie. Na de Balans voor Hechting aan het Leven (we hadden al een Kernovertuigingenbalans gedaan) vond zij weer plezier in het leven, haar nachtmerries zijn verdwenen. Twee dagen later wilde ze een nieuwe jurk kopen :). Prachtig resultaat.

KO

Robbie
Rian
Hasna
Margret
Alix, deelneemster
Felix