Balanceren voor het loslaten van angsten

6 maart 2018

Ik voelde mij al jaren erg ongemakkelijk en soms angstig als er honden blaffen en/of rennend op mij afkwamen. Deze angst is mede gevoed omdat ik een keer door een hond gebeten ben. Tijdens de basis workshop PSYCH-K® heeft Paula met mij een balans gedaan op “mijn angst voor honden”. En het werkt echt. Top, ik ben niet meer bang als honden op mij afkomen. Afgelopen week kwam voor mij nogmaals een test: Op bezoek bij iemand die drie honden heeft, twee grote en een puppy. Toen ik binnen kwam, kwamen de honden blaffend en rennend op mij af om mij te begroeten. Ik voelde helemaal geen angst, en heb de honden zelfs aangehaald. Dat voelde fijn en goed. Super om nu geen angst voor honden meer te hebben.

JE

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen