PSYCH-K® Basis Workshop

Hieronder vind je een overzicht van hetgeen tijdens de PSYCH-K® Basis Workshop geleerd zal worden. Bij de Werff is de PSYCH-K® Basis Workshop SKB geaccrediteerd.

  • Communiceren met je onderbewuste door een spiertest protocol;

  • Twee verschillende processen om onderbewuste overtuigingen te transformeren, de Balans voor Nieuwe Richting en de Oplossingsbalans;

  • Stress verwijderen uit je lichaam;

  • Een proces om je doelen te verhelderen, genaamd VAK naar de Toekomst, dit maakt het makkelijker voor jouw onderbewuste om jou te helpen jouw doelen te bereiken;

  • Hoe je goede doelovertuigingen kan maken om elk deel van jouw leven te optimaliseren;

  • De verschillen tussen het onderbewuste, bewuste en Hoger Bewustzijn, en de rol van ieder in het transformeren van belemmerende overtuigingen;

  • Faciliteren van dit veranderingsproces met jezelf en met anderen.

De vaardigheid om belemmerende overtuigingen te transformeren en krachtige ondersteunende overtuigingen te installeren is van waarde voor elk gebied van je leven. Een aantal voorbeelden:

Creëer overtuigingen die je ondersteunen om gezonde en liefdevolle relaties te onderhouden;

Verminder “emotionele stress” en programmeer je lichaam en geest voor optimale gezondheid en vitaliteit;

Verwerk pijnlijke herinneringen en vind meer vrede en geluk;

Ontdek overtuigingen die je helpen jezelf volledig te accepteren en te waarderen;

Vervang oude en belemmerende overtuigingen m.b.t. geld voor ondersteunende overtuigingen;

Vermeerder je zelfvertrouwen en vermogen om positieve en daadkrachtige acties uit te voeren.

Download het e-book met o.a. info over de PSYCH-K® Basis Workshop. Of bestel nu het nieuwe boek: Neem de REGIE over jezelf, waarin ik uitleg wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt.

Data

De workshop is drie volle dagen. De 1e dag werken we vanaf 9.30 uur – 18.00 uur, 2e dag 9.00 – 17.00 uur en 3e dag 9.00 – 17.00 uur. De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

PSYCH-K® en kinderen

PSYCH-K® en kinderen gaan enorm goed samen. Kinderen staan zonder schroom in het veranderingsproces en weten vaak precies wat er aan de hand is of wat er nodig is.

In Australië is een experiment gedaan met een workshop speciaal voor kinderen en dat was een enorm succes. Ook in Nederland is deze optie er nu met workshops voor kinderen van 10-14 jaar.

Op deze site lees je meer over dit onderwerp en de voorwaarden.

Investering

De workshop kost € 670,-. Als je met zijn tweeën komt krijgen beiden 5% korting. Ook is er de mogelijkheid om een introductiesessie te boeken. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Paula van der Werff.

Wil je van de SKB accreditatie gebruik maken dan betaal je hiervoor € 100,-. Op de accreditatie pagina vind je de volledige voorwaarden.

SKB accreditatie

De PSYCH-K® Basis Workshop bij de Werff is geaccrediteerd door de SKB voor 36 studiebelastinguren (SBU) / 1,3 European Credits (EC’s). Bij inschrijving kan je aangeven dat je van de certificering gebruik wilt maken. In dat geval krijg je extra studiemateriaal, een korte eindopdracht en eindgesprek.

Op de accreditatie pagina lees je de volledige voorwaarden.

Rob Williams

Voor meer informatie over PSYCH-K® kijk en luister naar de originator Robert Williams in zijn film The Psychology of Change (1:13 uur).

Ervaringen

Nargis, deelneemster Basisworkshop
Mitch, deelnemer
Gertie, coach en begeleider
Karin, begeleider van transformatieprocessen
Trui, coach
Nick, personal coach