De PSYCH-K® Basis Workshop legt het fundament voor de andere PSYCH-K® workshops en is toegankelijk voor iedereen die zich tot PSYCH-K® aangetrokken voelt. Hieronder vind je een overzicht van hetgeen tijdens de PSYCH-K® Basis Workshop geleerd zal worden. Bij de Werff is de PSYCH-K® Basis Workshop SKB geaccrediteerd.

  • Communiceren met je onderbewuste door een spiertest protocol;

  • Twee verschillende processen om onderbewuste overtuigingen te transformeren, de Balans voor Nieuwe Richting en de Oplossingsbalans;

  • Stress verwijderen uit je lichaam;

  • Hoe je goede doelovertuigingen kan maken om elk deel van jouw leven te optimaliseren;

  • De verschillen tussen het onderbewuste, bewuste en Hoger Bewustzijn, en de rol van ieder in het transformeren van belemmerende overtuigingen;

  • Faciliteren van dit veranderingsproces met jezelf en met anderen.

De vaardigheid om belemmerende overtuigingen te transformeren en krachtige ondersteunende overtuigingen te installeren is van waarde voor elk gebied van je leven. Een aantal voorbeelden:

Creëer overtuigingen die je ondersteunen om gezonde en liefdevolle relaties te onderhouden;

Verminder “emotionele stress” en programmeer je lichaam en geest voor optimale gezondheid en vitaliteit;

Verwerk pijnlijke herinneringen en vind meer vrede en geluk;

Ontdek overtuigingen die je helpen jezelf volledig te accepteren en te waarderen;

Vervang oude en belemmerende overtuigingen m.b.t. geld voor ondersteunende overtuigingen;

Vermeerder je zelfvertrouwen en vermogen om positieve en daadkrachtige acties uit te voeren.

Download het e-book met o.a. info over de PSYCH-K® Basis Workshop. Of bestel nu het nieuwe boek: Neem de REGIE over jezelf, waarin ik uitleg wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt.

Data

De workshop is drie volle dagen en er is daarnaast geen verplichte zelfstudie. De 1e dag werken we vanaf 9.30 uur – 18.00 uur, 2e dag 9.00 – 17.00 uur en 3e dag 9.00 – 17.00 uur. De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

PSYCH-K® Webinar

Regelmatig organiseer ik gratis introductie webinars waar ik vertel over PSYCH-K® en wat het voor jou kan betekenen. Samen zullen we een korte oefening doen met eventueel een demonstratie. De webinar zal ongeveer 1,5 uur duren en er zal voldoende tijd zijn om vragen te stellen. Momenteel staan de volgende webinars gepland:

  • 13 juni 2023 - Online met Zoom - 19:30 - 21:00 CEST
  • 20 september 2023 - Online met Zoom - 19:30 - 21:00 CEST
  • 29 november 2023 - Online met Zoom - 19:30 - 21:00 CET

Gebruik de onderstaande knop om een plekje te reserveren in een van de komende introductie webinars.

Doe je mee met de Challenge?

Aansluitend aan de Basis Workshop kan je gratis meedoen met de 30 dagen Challenge. Deze Challenge helpt je om PSYCH-K® te integreren in je leven.

De Challenge bestaat uit het plaatsen van tenminste 1 Doelovertuiging per dag gedurende 30 dagen in een Whatsapp groep en een wekelijkse Zoom call waar je vragen kunt stellen aan de begeleider en waar we oefenen in 2- of 3-tallen.

Bruce Lipton

Bruce Lipton vertelt waarom hij PSYCH-K® gebruikt.

Investering

De workshop kost € 950,- inclusief studiemateriaal. Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname. Als je met zijn tweeën komt krijgen beiden 5% korting. Ook is er de mogelijkheid om een introductiesessie te boeken. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Paula van der Werff.

Wil je van de SKB accreditatie gebruik maken dan betaal je hiervoor € 100,-. Op de accreditatie pagina vind je de volledige voorwaarden.

STAP-subsidie

PSYCH-K® workshops bij de Werff komen in aanmerking voor STAP-subsidie via het UWV. Nagenoeg iedereen die actief is op de arbeidsmarkt of dat wil zijn, kan deze subsidie, die kan oplopen tot €1.000,- per persoon per jaar, aanvragen.

Op mijn STAP-subsidie pagina geef ik meer informatie die je nodig hebt om STAP-budget aan te vragen. STAP-budget aanvragen kan zes keer per jaar (6 tijdvakken) en is jouw eigen verantwoordelijkheid. De ervaring leert dat er veel aanvragen zijn, dus zorg dat je er snel bij bent, want op-is-op.

SKB accreditatie

De PSYCH-K® Basis Workshop bij de Werff is geaccrediteerd door de SKB voor 36 studiebelastinguren (SBU) / 1,3 European Credits (EC’s). Bij inschrijving kan je aangeven dat je van de certificering gebruik wilt maken. In dat geval krijg je extra studiemateriaal, een korte eindopdracht en eindgesprek.

Op de accreditatie pagina lees je de volledige voorwaarden.

Rob Williams

Voor meer informatie over PSYCH-K® kijk en luister naar de originator Robert Williams in zijn film The Psychology of Change (1:13 uur).

Ervaringen

Nargis, deelneemster Basisworkshop
Mitch, deelnemer
Gertie, coach en begeleider
Karin, begeleider van transformatieprocessen
Trui, coach
Nick, personal coach