Het Gezondheid- en Welzijn Programma (GWP) is voor PSYCH-K® Facilitatoren die PSYCH-K® (willen) gebruiken voor gezondheidsproblemen. Deze workshop is ontwikkeld om je mogelijkheden te vergroten om de onderliggende overtuigingen die genezing in de weg staan op te sporen. Hierbij wordt er gefocust op het onderliggende probleem, niet op het symptoom. Je instructeur is Duccio Locati 

Let op: de workshop wordt gegeven in het Engels!

Duccio Locati

In de workshop worden onder meer de navolgende Balansen onderwezen:

  • Optimale Gezondheid en Welzijnsbalans

  • Alternatieve Levensbalans

  • Boodschappenprotocol

  • Afstemmen op Goddelijke Perfectie

  • Snelle Relatiebalans

  • Afweerreacties transformeren (waaronder allergieën)

  • Eerste hulp en PSYCH-K®

Interview Duccio Locati

Voorwaarden voor deelname

Je kunt aan deze workshop deelnemen wanneer je eerder de PSYCH-K® Basis Workshop en de Advanced Integration Workshop hebt gevolgd. Ook is het belangrijk dat je de Engelse taal machtig bent. Er is geen simultane vertaling. Wel kan ondersteuning worden gegeven indien bepaalde begrippen niet duidelijk zijn. Het lesmateriaal is beschikbaar in het Engels of Nederlands.

“De actieve bestanddelen van genezing van lichaam en geest zijn overtuigingen”
Rob Williams, grondlegger van PSYCH-K®

Data

De workshop is vier volle dagen van 09:00 – 18:00 uur. De eerstvolgende workshop wordt gehouden op:

Voor een overzicht van alle workshops zie de agenda.

Prijs

De prijs voor deze workshop is € 1.800,- en herhalers betalen € 1.050,- Let op: de prijs in 2025 voor deze workshop is € 1.850,- en herhalers betalen in 2025 € 1.050,-.

Ervaringen

Benno Rijpkema
Noa, deelneemster (Engels)

Overtuigingen opsporen

Dit programma is niet bedoeld om diagnoses te stellen of ziektes te behandelen. Het doel van dit programma is om de onderliggende overtuigingen en attitudes, die aan de basis van gezondheidsproblemen liggen, te leren opsporen en transformeren. Het kan zijn dat iemand door het veranderen van zijn/haar overtuigingen nadien geen gezondheidsproblemen meer heeft. Of dat symptomen zodanig verzachten, dat de klassieke geneeskunde resultaten kan boeken. In die zin is deze workshop en de wijze waarop PSYCH-K® wordt gebruikt, een ideale toevoeging voor hulpverleners in de gezondheidszorg die streven naar een holistische manier van werken.