Met sprongen vooruit

16 maart 2021

Na een jaar met zeer veel pijn kreeg ik de uitslag van mijn neuroloog dat ik artrose heb. Het was zelfs zo erg dat ik een periode had dat ik nauwelijks kon lopen van de pijn. Ook had ik last van vermoeidheid en weinig energie om ook maar iets te ondernemen. Nu weet ik inmiddels veel van voeding af en weet dat ik met de juiste voeding mijn lichaam kan herstellen.

Maar om het permanent vol te houden is voor mij nogal een dingetje.

En toen vond ik via google PSYCH-K®. Ik kan jullie melden dat de pijn bijna weg is. Ik heb erg veel doelovertuigingen op mijn gezondheid toegepast en ook op de oorsprong waarbij mijn overgewicht is ontstaan. Ik kan er een paar noemen.

  • Reinigen van mijn bloedvatenstelsel en vrij zijn van blokkades en stagnatie.
  • Dit heb ik ook gedaan met mijn lymfevatenstelsel, meridianen, hormonen.
  • Ik heb verschillende balansen gedaan om goed te kunnen slapen.
  • Optimaal microbioom, 100% vrij van pathogene, optimaal gezonde slijmvliezen in mijn darmen, voedingsstoffen makkelijk opnemen, de artrose in mijn lichaam stopt nu, beknelde zenuwen in mijn rug polsen en enkels slinken nu. Enz enz.

Door hier zo intens mee bezig te zijn is er geen ruimte meer voor negatieve gedachten die mij behoorlijk parten speelden. Daardoor werk ik ook aan stressreductie. De actiestappen die ik heb genomen zijn: 20 minuten fietsen per dag, gezonde biologische groenten en fruit waarbij ik suiker, gluten en zuivel vermijdt. Alleen natuurlijke koolhydraten die ik tot een minimum beperk. Daarnaast 2 liter water.

Het effect is vrijwel pijnvrij meer energie en ik voel mij vrolijk en blij. Ik ben pas een paar weken bezig en af en toe bekruipt mij het gevoel van: zou dit echt blijvend zijn, toch heb ik goede hoop.

Ik ervaar PSYCH-K® als een geschenk.

KR

Gratis PSYCH-K® ebook!

Schrijf je in voor maandelijkse verhalen met PSYCH-K® en ontvang ons gratis ebook.

Bruce Lipton

De OERsterk Podcast

Meer ervaringsverhalen