De PSYCH-K® Online Workshop – niveau 1 is een driedaagse online workshop. Deze workshop is ontworpen voor mensen die PSYCH-K® uitsluitend voor zichzelf willen leren om hun belemmerende overtuigingen en stress te transformeren en hun ontwikkelingsdoelen te behalen, inclusief transcendente, spirituele ontwikkelingsdoelen. De workshop wordt online via Zoom gegeven in een groep van maximaal 16 mensen.

Hieronder vind je een overzicht van hetgeen tijdens de PSYCH-K® Online Workshop – niveau 1 geleerd wordt:

 • Je leert hoe je PSYCH-K® met jezelf kan doen door het gebruiken van verschillende zelfspiertest technieken;

 • Je leert een krachtige samenwerking te creëren tussen je bewuste, onderbewuste en hogere bewustzijn, zodat je beperkende overtuigingen kan transformeren en jouw gewenste doelen in het leven kan bereiken;
 • Je leert de verschillen tussen het onderbewuste, bewuste en hoger bewustzijn, en de rol van ieder in het transformeren van belemmerende overtuigingen;
 • Hoe je Spiertesten kan gebruiken om direct met je onderbewuste te communiceren. Hier beginnen tenminste 95% van al je gedachten en acties;
 • Je leert de taal van je onderbewuste geest, welke verschillend is van de taal van je bewuste geest;
 • Je leert hoe je goede doelovertuigingen kan maken om elk deel van jouw leven te optimaliseren;
 • Hoe je de waarneming van een stressvolle of traumatische gebeurtenis kan transformeren die je nu verhindert ten volle te leven in het nu;
 • Hoe je een eenvoudig 7-staps PSYCH-K® proces gebruikt om problemen en stressoren in je dagelijkse leven op te lossen;

 • In een videopresentatie legt Bruce Lipton, celbioloog en auteur van het boek ‘De biologie van de Overtuiging,’ de wetenschap achter PSYCH-K® uit;
 • Hoe je de Wijsheid van Moeder Natuur in elk gebied van je leven kan gebruiken door het integreren van 11 sleutel Principes van de Natuur welke je leert tijdens de workshop;

 • Hoe je niet alleen jezelf leert dienen, maar ook de gehele mensheid op een eenvoudige en effectieve manier door een specifiek proces genaamd ‘Het GAIA Protocol’.

Download het gratis e-book: Wat is PSYCH-K®? Of bestel nu mijn boek: Neem de REGIE over jezelf, waarin ik uitleg wat PSYCH-K® voor je kan betekenen en waarom het werkt.

Data

De PSYCH-K® Online Workshop duurt drie dagen van 6 uur en er is daarnaast geen verplichte zelfstudie. Elke dag werken we van 9.00 – 13.00 uur en van 14.00 – 16.00 uur. In gezamenlijk overleg kunnen we hier vanaf wijken. De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

Inschrijven

Doe je mee met de Challenge?

Aansluitend aan de PSYCH-K® Online Workshop kan je meedoen aan een 30 dagen Challenge. Deze Challenge helpt je om PSYCH-K® te integreren in je leven. De Challenge bestaat uit het plaatsen van tenminste 1 Doelovertuiging per dag gedurende 30 dagen in de Nederlandse Online PSYCH-K® WhatsApp groep.

Na de Challenge blijft de WhatsApp groep het platform om vragen te stellen, voor het delen van succeservaringen en om elkaar te inspireren met mooie Doelovertuigingen. Periodiek zijn er Zoom bijeenkomsten voor de Online PSYCH-K® gemeenschap. Ook deze worden aangekondigd in de Online WhatsApp groep.

PSYCH-K® Basis Workshop

De Basis Workshop is uitgebreider en bedoeld voor mensen die deze methode ook willen inzetten om andere mensen te helpen en die geïnteresseerd zijn in de PSYCH-K® vervolgworkshops.

In de toekomst zullen er online meerdere niveaus beschikbaar komen.

Bruce Lipton

Bruce Lipton vertelt waarom hij PSYCH-K® gebruikt.

Investering

De workshop kost $ 850,-. De prijs is in dollars omdat de prijs overal ter wereld hetzelfde is voor deze PSYCH-K® Online Workshop. Bij inschrijving wordt de prijs in Euro’s vastgesteld op de wisselkoers van die dag. De prijs in Euro’s is zichtbaar bij inschrijving.

Als je met zijn tweeën komt krijgen beiden 5% korting. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met Paula van der Werff.

Inschrijven

STAP-subsidie

PSYCH-K® workshops bij de Werff komen in aanmerking voor STAP-subsidie via het UWV. Nagenoeg iedereen die actief is op de arbeidsmarkt of dat wil zijn, kan deze subsidie, die kan oplopen tot €1.000,- per persoon per jaar, aanvragen.

Op mijn STAP-subsidie pagina geef ik meer informatie die je nodig hebt om STAP-budget aan te vragen. STAP-budget aanvragen kan zes keer per jaar (6 tijdvakken) en is jouw eigen verantwoordelijkheid. De ervaring leert dat er veel aanvragen zijn, dus zorg dat je er snel bij bent, want op-is-op.

Rob Williams

Voor meer informatie over PSYCH-K® kijk en luister naar de originator Robert Williams in zijn film The Psychology of Change (1:13 uur).

Ervaringen

Nargis, deelneemster Basisworkshop
Mitch, deelnemer
Gertie, coach en begeleider
Karin, begeleider van transformatieprocessen
Trui, coach
Nick, personal coach