PSYCH-K® Basis Workshop Zelhem

The Place To Be in Zelhem is een prachtige locatie nabij Doetinchem op Landgoed Slangenburg. Het is een echte stilteplek, midden in de natuur. We maken gebruik van de ruimtes op de historische boerderij Brunsveld, in 1921 gebouwd door de bewoners van Kasteel Slangenburg. Een mooie grote zaal van ruim 150m2, met toegang tot de vides met ruim 100m2 loungeruimte, waar je kunt oefenen of even kunt wegdromen.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen en op het terrein is er een mooi en ruim overdekt terras: ’the Barn’, dat vooral in warmere maanden zorgt voor nog meer ruimte om een maaltijd te nuttigen, te oefenen, of even van de buitenlucht te genieten.

Adres: Brunsveldweg 9, 7021JH ZELHEM

Overnachten

Het is mogelijk op de locatie te overnachten. Er zijn tien slaapkamers voorzien van een tweepersoons bed. In de zomermaanden komen daar nog eens tien slaapplekken bij in de prachtige Bell-tenten op het aangelegen terrein. De douche wordt gedeeld en er is een keuken aanwezig die gebruikt kan worden om maaltijden te bereiden.

De meerkosten voor twee overnachtingen zijn €100,-. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Geef ook aan of je samen komt met iemand met wie je de kamer wilt delen (2-persoons bed).

Data

De volgende workshops staan gepland op deze lokatie:

Er staan momenteel geen workshops op de planning. Zodra een nadere planning bekend is, zal deze worden gepubliceerd.

Zie de agenda voor een overzicht van alle workshops bij de Werff.