Basis Workshop Amsterdam

Watervilla Inspire Amsterdam

In deze 3-daagse ervaringsgerichte workshop leert gecertificeerd PSYCH-K® instructeur Martijn Lemmens je hoe je je innerlijke wijsheid kunt aanboren om snel lang gekoesterde saboterende overtuigingen te veranderen in overtuigingen die je op onderbewust niveau ondersteunen en stress tot op cellulair niveau transformeren.

Deze workshop wordt georganiseerd van 15-17 november 2024 in Amsterdam op de locatie Watervilla Inspire. De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (station Amstel) en per auto.

Let op: deze workshop is in het Engels, heeft een maximum van 20 deelnemers en de prijs is € 1.100,- inclusief lunch!

Lees meer over PSYCH-K® en de Basis Workshop.

Adres: Joan Muyskenweg 2N, 1096 CJ AMSTERDAM

Wat is PSYCH-K®

PSYCH-K® is een verbluffend eenvoudige methode om beperkende overtuigingen op onderbewust niveau om te zetten in ondersteunende overtuigingen. Bovendien kun je met deze methode stress tot op celniveau uit je lichaam verwijderen. Je kunt deze methode leren tijdens deze 3-daagse Basis Workshop in Amsterdam.

Meer informatie vind je ook op de Wat is PSYCH-K®? pagina, in ons gratis e-book of in het boek van Paula van der Werff met voorwoord van Bruce Lipton: Neem de REGIE over jezelf.

Basis Workshop

De PSYCH-K® Basis Workshop legt het fundament voor de andere PSYCH-K® workshops. Tijdens deze workshop leer je het volgende:

  • Twee verschillende processen om onderbewuste overtuigingen te transformeren
  • Stress verwijderen uit je lichaam

  • Hoe je goede doelovertuigingen kan maken om elk deel van jouw leven te optimaliseren

en meer waarover je kan lezen op de PSYCH-K® Basis Workshop pagina. De workshop is toegankelijk voor iedereen die zich tot PSYCH-K® aangetrokken voelt

Webinar

Portret Paula van der Werff

Regelmatig organiseren we gratis online webinars. Tijdens het webinar vertellen we over PSYCH-K® en wat het voor jou kan doen. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen. De webinar duurt ongeveer anderhalf uur en het wordt opgenomen zodat je het achteraf nog eens rustig kunt beluisteren. De volgende webinars staan op de planning:

  • 14 mei 2024 - Zoom (Engels) - 19:30 - 21:00 CEST
  • 11 juni 2024 - Zoom - 19:30 - 21:00 CEST
  • 17 september 2024 - Zoom - 19:30 - 21:00 CEST
  • 26 november 2024 - Zoom - 19:30 - 21:00 CET

Introductiesessie

Martijn Lemmens PSYCH-K® coach

Om het PSYCH-K® proces te ervaren kun je een introductiesessie boeken met instructeur Martijn Lemmens of een van de hiervoor geselecteerde Facilitatoren. Tijdens een introductiesessie werk je aan je eigen onderwerpen en maak je kennis met de 2 Balansen uit de Basis Workshop zodat je het effect van de Balansen in je innerlijke en uiterlijke wereld kunt ervaren.

Wanneer je besluit de PSYCH-K® Basis Workshop te volgen ontvang je € 75,- korting.

Bruce Lipton  en Rob Williams over PSYCH-K®

Bruce Lipton
Rob Williams

Datum en locatie

De workshop is drie volle dagen en er is daarnaast geen verplichte zelfstudie. De 1e dag werken we vanaf 9.30 uur – 18.00 uur, 2e dag 9.00 – 17.00 uur en 3e dag 9.00 – 17.00 uur.

De workshop vindt plaats bij Watervilla Inspire, een inspirerende locatie in het Amstelkwartier, Amsterdam. Er is beperkte parkeerruimte beschikbaar, dus geef aan bij jouw inschrijving of je hiervan gebruik zou willen maken. Het adres van de locatie is:

Watervilla Inspire – Joan Muyskenweg 2N, 1096 CJ AMSTERDAM

De eerstvolgende workshop op deze locatie is:

  • 15-17 november 2024 - Amsterdam (Engels) - inclusief lunch

Prijs

De workshop kost € 1.100,- inclusief studiemateriaal, gezonde snacks en lunch. Aan het eind van de workshop ontvang je een bewijs van deelname, kan je meedoen met de PSYCH-K® Challenge en krijg je toegang tot een rijke bibliotheek met materialen en protocollen voor Facilitatoren.

Als je met zijn tweeën komt, krijgen beiden 5% korting. Voor mensen met een zeer krappe beurs is een betalingsregeling mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact op met de Werff.

Ook is er de mogelijkheid om een introductiesessie te boeken. Deze geeft recht op €75 korting.

Hotels in de buurt

Indien je in de buurt wilt overnachten, is er een ruime keus van hotels in het Amstelkwartier. De twee hotels die het dichts in de buurt liggen zijn:

Testimonials van workshop deelnemers

Kyra
Joanne Muller