PSYCH-K® Basis Workshop Bonaire

In een 3-daagse ervaringsgerichte workshop leert je hoe je je innerlijke wijsheid kunt aanboren om lang vastzittende saboterende overtuigingen snel te veranderen in overtuigingen die je op het onderbewust niveau van de geest ondersteunen. Ook leer je hoe je stress tot op cellulair niveau kan transformeren. Je wordt hierin begeleid door Paula van der Werff, gecertificeerde PSYCH-K® instructeur.

Lees meer over PSYCH-K® en de Basis Workshop.

Kralendijk, Bonaire

Webinar

Op 6 februari geef ik een gratis introductie over PSYCH-K® webinar van anderhalf uur op Zoom om 19.00 uur NL tijd (CET) / 14.00 uur Bonaire tijd (AST).

Tijdens dit webinar zal ik vertellen over PSYCH-K® en wat het voor jou kan betekenen. Samen zullen we een korte oefening doen met eventueel een demonstratie. Het webinar zal 1,5 uur duren en er zal voldoende tijd zijn om vragen te stellen. U kunt zich inschrijven voor dit gratis webinar met onderstaande knop.

Data

De workshop duurt drie volle dagen. De eerste dag is van 9.30 tot 18.00 uur, de tweede en derde dag zijn van 9.00 tot 17.00 uur. De workshop is gepland op:

Er staan momenteel geen workshops op de planning. Zodra een nadere planning bekend is, zal deze worden gepubliceerd.

Zie de agenda voor een overzicht van alle workshops in het Engels en Nederlands bij de Werff.

Lokatie

De workshop zal plaatsvinden in Kralendijk, Bonaire.

Investering

De workshop kost € 950,-. Als je met twee of meer personen komt krijgt ieder 5% korting.

Het is mogelijk om een introductiesessie te boeken via Zoom (video conferencing) en korting te krijgen op de workshop van € 75,-. Een kennismakingssessie duurt 90 minuten en kost € 242,-.

Rob Williams

Voor meer informatie over PSYCH-K® kijk en luister naar de originator Rob Williams in zijn film The Psychology of Change (1:13 uur).

Ervaringen

Dora, student in neuropsychologie
Nick, personal coach