Incompany training

De incompany training begint met een Basis workshop PSYCH-K, exclusief voor de leden van uw organisatie. Vervolgens kan de training worden uitgebreid met bijeenkomsten op maat, waarbij gewerkt wordt aan de specifieke uitdagingen van het eigen veld. Zo is het voor een school belangrijk dat leerkrachten vertrouwen hebben in hun eigen capaciteiten om met mondige ouders om te gaan en voor een verkoopbedrijf dat haar mensen met gemak de telefoon pakken om hun sales rond te maken.

Foto van man die onderdeel van een balans toont

Transformeer belemmerende overtuigingen

Tijdens deze bijeenkomsten worden de belemmerende overtuigingen geïdentificeerd en vervolgens getransformeerd. Deze bijeenkomsten kunnen volledig op maat worden gemaakt en er kan gewerkt worden met materiaal dat relevant is voor uw organisatie.

Voordelen van een incompany training

Een PSYCH-K training bevordert gevoelens van vriendschap en begrip, omdat er gewerkt wordt op een niveau waarbij we elkaars menselijkheid (h)erkennen. Dit heeft een positief effect op de samenwerking. Daarnaast hebben leden van uw organisatie de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen bij het vinden en uitvoeren van de balansen.

Investering en data

Neem contact op met de Werff voor een offerte op maat.