Home / PSYCH-K® Blog / PSYCH-K® Oefeningen

PSYCH-K® Oefeningen

30 januari 2021

Olifant op koord

PSYCH-K® is een prachtige eenvoudige methode om jezelf te transformeren in de persoon die je graag wilt zijn. Je kunt je lichaam vrij maken van stress en je belemmerende overtuigingen transformeren in ondersteunende overtuigingen met behulp van een paar eenvoudige PSYCH-K® oefeningen (Balansen genaamd). Meer informatie over PSYCH-K® kan je vinden op mijn PSYCH-K® pagina, mijn gratis e-book en mijn boek. En wil je de Balansen zelf graag leren dan verwijs ik je graag naar de PSYCH-K® Basis Workshop.

Een aantal voorbeelden van belemmerende overtuigingen

Loopt je relatie niet helemaal lekker, raak je snel geïrriteerd of boos zonder duidelijke aanwijsbare reden, maak je je druk over een komende sollicitatie? De kans is groot dat hier belemmerende overtuigingen aan ten grondslag liggen. Welke dat zijn is van persoon tot persoon verschillend en afhankelijk van je eigen persoonlijke geschiedenis.

Relatie

Loopt je relatie niet lekker, vind je bijvoorbeeld dat hij niet zijn taken in het huishouden verricht? En is dit een terugkerende bron van irritatie bij jou? De kans is groot dat jij hele andere verwachtingen hebt dan jouw partner. Jij verwacht wellicht dat hij het vuilnis buiten zet, zonder dat jij dat hoeft te zeggen. Terwijl hij verwacht dat jij dit doet zonder morren. Zo ging het tenslotte bij hem thuis vroeger ook. Dit zijn oude programmeringen die je kunt transformeren. Hij heeft wellicht baat bij de overtuiging: Ik zet met plezier de vuilniscontainer aan de straat. Zij: Ik communiceer mijn wensen duidelijk en liefdevol.

Stress

Bij het minste of geringste geïrriteerd of boos reageren is een goede aanwijzing dat er te veel stress in je lichaam zit. Dit zijn signalen die je met een PSYCH-K® oefening (Balans) gelijk kan aanpakken door middel van een stresstransformatie. Tijdens het doen van een stresstransformatie wordt vaak vanzelf duidelijk wat de trigger is geweest voor je boosheid. Vaak is dit een belemmerende overtuiging die je vervolgens weer kan transformeren. Met de PSYCH-K® oefeningen kan jij ervoor zorgen dat jij in vrede kan zijn en in vrede kan reageren met wat er om je heen gebeurt.

Opkomende sollicitatie

Toekomstige gebeurtenissen kunnen een flinke bron van stress voor ons zijn. Het is nog niet eens gebeurd en onze stresshormonen draaien al op volle toeren door de gedachten die we erover hebben. Belemmerende gedachten zoals: ik ben te oud, wie wil mij nou hebben, ik ben niet goed genoeg, andere sollicitanten zijn vast veel beter. Een eenvoudige PSYCH-K® oefening is dan om jezelf af te vragen: Wat wil ik dan wel? Nou ik wil geloven dat ik goed genoeg ben, dat ik de juiste kandidaat voor deze baan ben, dat ik op het juiste moment schitter, dat ik geniet van het gesprek. Vervolgens kan je met behulp van Balansen deze overtuigingen in je onderbewuste programmeren.

Introductiesessie

Wil je de PSYCH-K® oefeningen (Balansen) zelf ervaren? Je kunt een introductiesessie boeken bij een speciaal daarvoor geselecteerde Facilitator bij jou in de buurt. Mocht je daarna besluiten om de Basis Workshop te volgen dan krijg je € 75,- korting op de workshop.

Basis Workshop gedaan? Speciale PSYCH-K® oefeningen voor jou!

Als je de Basis Workshop hebt gedaan dan heb ik een aparte blogreeks met inspirerende PSYCH-K® oefeningen (anders dan de Balansen) om je te helpen je belemmerende overtuigingen te vinden. Deze PSYCH-K® oefeningen zijn ook leuk voor mensen die de Basis Workshop niet hebben gedaan. Echter, zij hebben dan niet de Balansen geleerd om vervolgens hun gevonden onderbewuste belemmeringen te herprogrammeren. En neem hier gerust een kijkje.

Deel deze blogpost

Go to Top