Op zondag 7 juli organiseren we een fantastisch PSYCH-K® oefenmiddag en diner evenement. Op een mooie plek in Boskoop gaan we rondom een aantal thema’s oefenen met de PSYCH-K® Balansen. Aansluitend is er een borrel en een drie-gangen diner! Dit evenement staat open voor alle Facilitatoren.

Nu de oefenmiddagen online zijn, is het extra leuk om weer eens een oefenmiddag in-persoon te organiseren. We doen dit in twee rondes zodat iedereen met twee van de thema’s aan de slag kan op deze middag. Om na te kunnen praten en nog wat langer met gelijkgestemden te verbinden, hebben we aansluitend tijd voor een drankje en daarna een verzorgd diner (vegetarisch/veganistisch).

Op deze pagina vind je alle informatie en kan je je direct inschrijven. We hebben 54 plekken. Wel is er inmiddels een wachtlijst.

Programma

Het programma van de middag en avond ziet er als volgt uit:
13:00 – Inloop
13:45 – praatje en uitleg
14:00 – start oefenmiddag
15:30 – tweede ronde oefenmiddag
17:00 – borrel
18:00 – diner

Uiterlijk om 20:00 uur is het evenement ook weer afgelopen zodat iedereen met een langere reistijd enigszins bijtijds thuis kan zijn.

Locatie

We ontmoeten op een mooie locatie in Boskoop (Reijerskoop 120) bij Saskia en Alex, beide ook Facilitator.

Het hele evenement is heerlijk buiten in de grote tuin, met een uitwijkmogelijkheid naar binnen.

Op ongeveer 200 meter lopen hebben we parkeerruimte geregeld zodat we niet de straat overspoelen met auto’s.

Kolibri stopt sterren in de ervaringenbox

Thema’s voor de oefenmiddag

Tijdens de oefenmiddag verdelen we onszelf in zes groepen rondom zes thema’s. Halverwege de middag veranderen we van groep, zodat we allemaal met twee van de zes thema’s kunnen werken. We hebben nu nog meer dan zes thema’s en we bepalen op basis van de inschrijvingen wat de uiteindelijke thema’s worden. Ook doen we ons best jou in te delen bij de thema’s van jouw voorkeur. De thema’s die we nu hebben, zijn:

 • Familie/familiesysteem
 • Geld
 • Gezondheid
 • Hart
 • Leiderschap
 • Mannelijkheid
 • Relatie(s)
 • Seksualiteit
 • Vriendschap
 • Vrouwelijkheid
 • Werk/carrière

Borrel en diner

De hele middag is er koffie, thee en water, en ook zullen fruit en nootjes aanwezig zijn. Tijdens de borrel schenken we bubbels, en uiteraard hebben we gedacht aan de deelnemers die geen alcohol willen.

Alex is een professionele kok en verzorgt het drie gangen diner:

 • Vegan soep van tomaat, wortel, ui, gember, basilicum olie
 • Poke-bowl waarbij je zelf de inhoud kiest: rijst, mango, pinda, wortel, komkommer. wakame bonen, koreander, peper, bosui, gekookt ei, quacamole
 • Taart, sorbet ijs, fruit

Prijs en voorwaarden

De prijs voor dit evenement is €75,-. Na inschrijving volgt een factuur (zonder BTW) en betaling van de factuur maakt jouw inschrijving definitief.

De Algemene Voorwaarden van de Werff zijn van toepassing. Daarbovenop geldt een aanvullende voorwaarde:
Na betaling van de factuur is jouw inschrijving definitief. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kan je zelf op zoek naar een Facilitator die jouw plek wil overnemen. Je verrekent onderling de kosten van het evenement en geeft de gegevens van de nieuwe deelnemer door (per email aan martijn@dewerff.net). Uiteraard zullen wij helpen met de zoektocht door een wachtlijst ter beschikking te stellen als deze er is.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Er zijn 54 plekken beschikbaar voor het evenement. Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden. Binnen enkele dagen ontvang je de factuur voor €75 en met de betaling van de factuur is jouw inschrijving definitief. We behandeling de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.
Naam*
Adres*
Welke workshops heb je gedaan?*
We gebruiken deze informatie om de oefengroepen in te delen.
Geef aan in welke thema's jij geïnteresseerd bent. Geef minimaal 4 (maar liever 6) thema's aan om de kans te vergroten dat we het thema selecteren voor de oefenmiddag en dat je een plek van jouw keuze krijgt.
Evenement datum*
14 juli was een mogelijke extra datum. Inmiddels hebben we besloten dat we het evenement alleen op 7 juli organiseren.
Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stoel met de tekst PSYCH-K® er op

Tot slot

Heb je nog vragen of opmerkingen, laat het ons weten. Je kunt bellen of mailen met Martijn via 06-49183023 of martijn@dewerff.net.

Wij hebben er nu al ongelofelijk veel zin in en kijken er naar uit je in juli te ontmoeten!

Liefs,
Paula en Martijn