Over de Werff

Drs. Paula van der Werff is oprichtster van de Werff, een opleidingsinstituut voor PSYCH-K® Workshops. Paula is een gecertificeerde PSYCH-K® instructeur, en voor de Basis Workshop nog door Rob Williams gecertificeerd. Rob Williams is de originator van PSYCH-K®. Zij is 1 van de ongeveer 30 internationale gecertificeerde instructeurs voor PSYCH-K®. Paula is tevens Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

Olifant in schoolbankje gepropt

Paula Academisch

Paula van der Werff deed een dubbele B.A. in psychologie en onderwijskunde aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden.

Paula privé

Paula is getrouwd met Martijn Lemmens. Zij heeft twee kinderen, Tomer en Marit. Ze heeft een hond, Lexie, en een poes, Krabbel. Haar hobbies zijn het vertellen over PSYCH-K®, paardrijden, bloemschikken, wandelen en lezen.

“Als je gelooft dat je het kan – heb je gelijk; Als je gelooft dat je het niet kan – heb je gelijk!”

Henry Ford, FOUNDER OF THE FORD MOTOR COMPANY