Over de Werff

Drs. Paula van der Werff is oprichtster van de Werff. Zij is Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie.

Paula van der Werff studeerde af in onderwijskunde en psychologie aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden. Zij is 1 van de ongeveer 40 internationale gecertificeerde instructeurs voor PSYCH-K.

Nascholing

In de laatste vijftien jaar heeft zij intensieve scholing doorlopen in specifieke technieken, zoals familie- en organisatieopstellingen, transactionele analyse, PSYCH-K, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht coachen. Paula studeerde o.a. bij Klaus Grochowiak, Wibe Veenbaas, Mattias Varga von Kibed, Insa Sparrer, Byron Katie, Elisabeth Eurelings-Bontekoe, Duccio Locati, Bruce Lipton en Rob Williams.

Zij heeft trainingen en coachingstrajecten verzorgd voor verschillende bedrijven en organisaties, zoals de School voor Politie Leiderschap, reïntegratiebureaus, scholen, welzijnsinstellingen, kinderdagverblijven en loopbaanbegeleidingsbureaus.

“Als je gelooft dat je het kan – heb je gelijk; Als je gelooft dat je het niet kan – heb je gelijk!”

Henry Ford, FOUNDER OF THE FORD MOTOR COMPANY