Workshop Optimale Gezondheid (HWP)

“De actieve bestanddelen van genezing van lichaam en geest zijn overtuigingen”
Rob Williams, grondlegger van PSYCH-K

Dit programma is voor PSYCH-K facilitatoren die PSYCH-K (willen) gebruiken voor gezondheidsproblemen. Deze workshop is ontwikkeld om onze mogelijkheden te vergroten om de onderliggende overtuigingen, die genezing belemmeren en belasten, op te sporen. Daarbij focussen we meer op het onderliggende probleem dan op het symptoom.

De workshop bevat vier hoofdcomponenten:
* Een balans om onze overtuigingen te stroomlijnen met een goede gezondheid en een lang leven, zoals dat beschreven wordt in de literatuur betreffende psychoneurologie en immunologie.
* Een actieplan opstellen om onze nieuwe kennis en potentie in handelen om te zetten.
* Een balans om vrijheid ten aanzien van een bepaalde kwaal te ervaren alsook een proces om de problematische waarnemingen, overtuigingen en omstandigheden om te zetten naar een gezonde situatie.
* Bespreken en beoefenen van verschillende methoden om mogelijke betekenissen en groeikansen aan een medisch probleem of symptoom te ontlenen.

Dit programma is niet bedoeld om diagnoses te stellen noch om ziektes te behandelen. Het doel van dit werk is om de onderliggende overtuigingen en attitudes die aan de basis van gezondheidsproblemen liggen, te leren opsporen en transformeren. Het kan zijn dat iemand door het veranderen van zijn/haar overtuigingen nadien geen gezondheidsproblemen meer heeft. Of, dat symptomen zodanig verzachten dat de klassieke geneeskunde resultaten kan boeken. In die zin is deze workshop en de wijze waarop PSYCH-K wordt gebruikt een ideale toevoeging voor gezondheidswerkers die streven naar een holistische praktijk.

Je kan aan deze workshop deelnemen wanneer je eerder de PSYCH-K Basis en Advanced Integration Workshop hebt gevolgd. Goed vertrouwd zijn met de processen, vooral met de balans voor kernovertuigingen en de balans voor hechting aan het leven, is een voordeel.
Deze workshop wordt in het Engels gegeven. Zo nodig is Nederlandse vertaling voorzien. Alle materialen zijn in het Nederlands.

Datum en lokatie
Van donderdag 14 juni tot zondag 17 juni 2018 (!!)
Werktijden: van 9.00 tot 18.00 uur
Lokatie: Nader te bepalen

Instructeur: Dr. Duccio Locati
Workshop in het Engels met volledige vertaling naar het Nederlands. Al het lesmateriaal is beschikbaar in het Engels of Nederlands.

Investering
$ 1500 (exclusief 21% BTW)
Herhalers betalen $ 650 (exclusief 21% BTW)
Let op: de investering is in US dollars. Omstreeks drie maanden voor de workshop zal op basis van de dan geldende wisselkoers de prijs in euro worden bepaald.