Midzomer Divine Integration Retreat

That which is impenetrable to us really exists. Behind the secrets of Nature remains something subtle, intangible and inexplicable. Veneration for this force, beyond anything that we can comprehend is my religion.
Albert Einstein

Tijdens de Divine Integration Retreat (kortweg Divine) Balansen we om onze relatie met het Geheel/ het Goddelijke/ de Ultieme Coach/ de Natuur te verhelderen en te beleven. Rob Williams zegt het heel mooi:

“We are filters of consciousness through which Divinity expresses Itself visibly. The extent to which these filters are distorted by limiting beliefs is the extent to which we see Divinity in its pure form, or distorted form. The concept of evil is not a power separate from the Divine, it is simply a distortion of the Divine.” – Rob Williams 2009

Wij gaan met elkaar aan de slag om onze filters schoon te poetsen om het Goddelijke in onszelf, de ander en de wereld om ons heen waar te nemen.

Midzomer is van oudsher een belangrijke dag voor diverse hedendaagse natuurreligies, feesten als tegenhanger van de Midwinter lichtfeesten, en de verwelkoming van de zomerzon tijdens het solstitium van 21 juni dat plaatsvindt rond het prehistorische steencirkel-monument Stonehenge! Voor mij is Midzomer vooral ook een heerlijk lange dag die me een warm gevoel geeft.

Wij geloven dat hoe meer mensen hun werkelijke spirituele herkomst (h)erkennen, hoe meer de ‘Bron van Al Dat Is’ zich kan manifesteren in de wereld. Zo helpt PSYCH-K mee aan een betere wereld, waar het makkelijker is om keuzes te maken, gebaseerd op wat goed is voor ons allen. Om deze reden is de financiële bijdrage voor de Divine dan ook gebaseerd op de onkosten (slaapplek, maaltijden, snacks, materiaal, etc.).

Liobaklooster tuinRetraite
De Divine is een Retraite. We gaan drie dagen lang onze energie delen met elkaar en het Goddelijke. Daarbij is er voldoende tijd en ruimte voor jezelf, of bijvoorbeeld om een heerlijke wandeling door de duinen en langs het strand van Noord-Holland te maken. Midzomer is een prachtige tijd van het jaar, zeker als we met elkaar de intentie voor een warm zonnetje zetten!

Voor deze retraite huren we het hele gastenverblijf af van het Lioba klooster in Egmond-Binnen, zodat we deze geheel kunnen vullen met PSYCH-K energie. Er is plek voor 18 deelnemers. Er zijn 8 tweepersoonskamers en drie eenpersoonskamers. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst en de kamerindeling gemaakt op basis van de inschrijvingen, waarbij je wel een voorkeur kunt opgeven.

Praktische zaken
Data en tijden – Van 28 juni (19:00 uur) tot en met 1 juli (16:00 uur)
LokatieLiobaklooster, Egmond-Binnen, Nederland
Kosten – De kosten bedragen €240 inclusief drie overnachtingen, drie maaltijden per dag, snacks en materiaal
Voorwaarde – Tijdens de Divine gebruiken we de structuur van de Balansen uit de Basis en Advanced workshops. Je dient daarom beide workshops gevolgd te hebben.
Eten – Om 12:45 wordt er warm gegeten. De keuzes zijn wel of niet vegetarisch. Heb je andere dieetwensen dan kan je voor eigen eten zorgen. Er is een eenvoudige keuken beschikbaar.

Inschrijven

Schrijf je hieronder direct in. Mocht het maximum aantal deelnemers bereikt zijn, dan neem ik contact met je op om te zien of je op de wachtlijst geplaatst wilt worden.

* Verplicht / required

Adresgegevens
Overige informatie