Master Facilitation Workshop (MFW)

De Master Facilitation Workshop vervangt de oude PRO workshop. De MFW heeft een duidelijke focus op het vergroten van de vaardigheden om PSYCH-K sessies te faciliteren. Hoe begeleid je als facilitator een succesvolle PSYCH-K sessie?

In deze workshop leer je:

  • Testen voor boodschappen. Vaak hebben de omstandigheden die wij tegenkomen in het leven een boodschap voor ons. Het is goed om deze boodschap op te halen en voor te balansen. Vaak veranderen de omstandigheden dan vanzelf, omdat ze hun doel gediend hebben. Of wordt de gewenste actiestap zichtbaar.
  • Plaatsvervanging. Plaatsvervanging is een techniek die onderwezen wordt in de Advanced Workshop en nu ook in de MFW. Plaatsvervanging is een belangrijke techniek waarmee je je Partner onder andere kan ondersteunen met spiertesten. Dit heb je nodig indien je via de telefoon faciliteert of omdat je Partner in paniek is, waardoor het spiertesten niet lukt.
  • Oefenen met verschillende soorten Partners en via verschillende media. Partners die nog helemaal niets weten van PSYCH-K, het spiertesten niet kennen of sceptisch zijn over PSYCH-K (meestal het gevolg van een overactieve linkerhersenhelft). Het begeleiden en het uitleggen over PSYCH-K verandert met het medium dat je gebruikt om te faciliteren. We oefenen intensief met faciliteren via de telefoon, Skype en één-op-één gesprekken.

Voorwaarden voor deelname
Instapvoorwaarde voor de MFW is dat je de Basisworkshop PSYCH-K hebt gevolgd en dat je comfortabel bent met zelfspiertesten. Als facilitator heb je deze vaardigheid nodig om je partner in verschillende situaties en omstandigheden te kunnen begeleiden. Indien je niet zeker bent of je dit al voldoende onder de knie hebt kan je meedoen aan een Opfrisdag. In een Opfrisdag worden de beide Balansen uit de Basisworkshop opnieuw doorgenomen en wordt er geoefend met zelfspiertesten.

Certificaat
Aan het eind van de workshop ontvang je een certificaat van deelname.

Logistiek MFW
De workshop is drie volle dagen. Elke dag begint om 09.00 uur (inloop vanaf 08.30 uur) tot 18.00 uur. De eerste MFW is op 6, 7 en 8 juli 2018 en wordt gegeven door Karen McKy, die de workshop in nauwe samenwerking met Rob Williams ontwikkelde. Ik ben er trots op dat zij bereid is de eerste MFW in Nederland te komen geven, aangezien zij de expert is en ik ervan hou te leren van de experts zelf.

De workshop wordt gegeven in het Engels en ik ben aanwezig om incidenteel te helpen met vertalingen indien nodig. Zodra ik mijn certificatie voor de MFW heb gekregen, volgt een workshop in het Nederlands in het najaar van 2018.

Karen is in februari geïnterviewd door Marta Vargas over Diversiteit. Hieronder kun je kennis met haar maken.

Investering
De workshop kost € 750,- (vrijgesteld van BTW).

Waar
De workshop wordt gegeven op de cursuslocatie van de Werff, Van der Valk Boumanweg 180-D, 2352 JD Leiderdorp, op de eerst verdieping.

Direct inschrijven
Alle workshops vinden plaats in Leiderdorp, tenzij anders aangegeven.

* Verplicht / required

Kies de workshop van uw voorkeur
Contactgegevens
Overige informatie