PSYCH-K ®

Als je gelooft dat je het kan – heb je gelijk; Als je gelooft dat je het niet kan – heb je gelijk!
Henry Ford

kloof
Het doel van PSYCH-K is om vrede te brengen. Vrede met jezelf, vrede met anderen en vrede met je omstandigheden. Als je in vrede bent, heb je toegang tot je eigen kracht en voel je je ontspannen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je geen dingen kan of wil veranderen. Het betekent dat je dit kan doen zonder in de stress te schieten. PSYCH-K geeft je de sleutel (K=key) tot je eigen PSYCHE en hiermee kan je je belemmerende overtuigingen transformeren in ondersteunende overtuigingen. Bovendien is PSYCH-K een krachtige methode om stress te elimineren.

PSYCH-K is een vriendelijke, niet-invasieve manier om diepgaande transformaties te bewerkstelligen. Om deze reden is PSYCH-K ook uitermate geschikt voor zowel kinderen, tieners als jongvolwassenen. Zij hoeven niet uitgebreid stil te staan bij de oorzaak van hun problemen. Zij kunnen gelijk werken aan de gewenste resultaten.

Workshops
Bij de Werff worden er workshops PSYCH-K gegeven. De basis workshop PSYCH-K  en de Advanced Integration workshop worden regelmatig het gehele jaar door gegeven. De docente is Paula van der Werff.

Oefenmiddagen
Oefenmiddagen worden gehouden voor mensen die tenminste de basisworkshop PSYCH-K hebben gevolgd. Oefenen is belangrijk om het geleerde te bestendigen en er een gewoonte van te maken. Bovendien is het gezellig en bevrijdend! Voor een lijst met oefendata klik hier.

Persoonlijke sessies en pakketten
Persoonlijke sessies zijn geschikt voor iedereen, zowel kinderen, tieners als volwassenen. Een persoonlijke sessie duurt anderhalf uur en kost € 150,- (inclusief B.T.W.) voor particulieren. Ook is het mogelijk om een pakket van vier keer te boeken voor € 500,- (inclusief B.T.W.). Tijdens persoonlijke sessies wordt u liefdevol en deskundig begeleid bij het transformeren van uw belemmerende overtuigingen in uw meest inspirerende wensen. Over het algemeen ervaren mensen al na 1 sessie meer ontspanning en ruimte in hun hoofd.

Voor meer informatie over PSYCH-K kijk en luister naar de originator Robert Williams in zijn film The Psychology of Change (1:13 uur):

In deze film legt Bruce Lipton uit waarom het opruimen van je belemmerende overtuigingen van levensbelang is en dat hij hiervoor PSYCH-K gebruikte: