Over de Werff

Paula van der WerffDrs. Paula van der Werff is oprichtster van de Werff. Zij is Registerpsycholoog Arbeid & Gezondheid en Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie.

Paula van der Werff studeerde af in onderwijskunde en psychologie aan de Tel-Aviv Universiteit in Israël. Aansluitend behaalde zij haar M.A. in de sociale psychologie aan Harvard University in de Verenigde Staten. Ook heeft zij verscheidene jaren lesgegeven als docente psychologie aan Harvard College. In Nederland werd zij NLP master en consultant voor familie- en organisatieopstellingen. Tevens is zij in het bezit van een master in de klinische psychologie van de Universiteit Leiden. Zij is 1 van de ongeveer 40 internationale gecertificeerde instructeurs voor PSYCH-K.

In de laatste vijftien jaar heeft zij intensieve scholing doorlopen in specifieke technieken, zoals familie- en organisatieopstellingen, transactionele analyse, PSYCH-K, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht coachen. Paula studeerde o.a. bij Klaus Grochowiak, Wibe Veenbaas, Mattias Varga von Kibed, Insa Sparrer, Byron Katie, Elisabeth Eurelings-Bontekoe, Duccio Locati and Rob Williams.

Zij heeft trainingen en coachingstrajecten verzorgd voor verschillende bedrijven en organisaties, zoals de School voor Politie Leiderschap, reïntegratiebureaus, scholen, welzijnsinstellingen, kinderdagverblijven en loopbaanbegeleidingsbureaus.